Από σχέση σε σχέση πηδάει η Ελ ΜακΦέρσον

05.03.2012
"Πάμε γι΄ άλλα" φαίνεται να λέει το διάσημο μοντέλο που λέγεται ότι μόλις έληξε την τελευταία της σχέση.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η Ελ ΜακΦέρσον (Elle Macpherson) έδωσε τέλος στον δύο ετών δεσμό της με τον αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζεφ Σόφερ (Jeff Soffer) γυρίζοντας σελίδα στη ζωή της.

Το σουπερ μόντελ, που για ευνόητους λόγους εδώ και χρόνια αποκαλείται "Το κορμί", λέγεται ότι είχε μια όχι και τόσο σταθερή σχέση με τον Σόφερ, με τον οποίο τα έβρισκαν και τα… έχαναν αραιά και που, αλλά τώρα η τελεία μπήκε οριστικά.

Ο χωρισμός συνέπεσε και με τα νέα που θέλει τον επί χρόνια σύντροφό της και πατέρα των δύο γιών της, Αρπάντ Μπουσόν (Arpad Busson) να ετοιμάζεται να γίνει ξανά μπαμπάς από τη σχέση του με την ηθοποιό Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman).

Τυχαίο; Μπορεί.

Όμως, πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζουν μεταφέρουν ότι ουδέποτε η Ελ μπόρεσε να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Μπουσόν, εξ ου και δεν είχε καταφέρει να δεθεί ουσιαστικά με τον Σόφερ.

Τώρα βέβαια, η αλήθεια είναι ότι κάτι τραβήγματα που έχει ο επιχειρηματίας με μια δικαστική μάχη εκατομμυρίων που αντιμετωπίζει δεν διευκολύνει τα πράγματα… Θα τη βρει όμως την άκρη η Ελ. Πού θα πάει…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα