Η Λίντσεϊ Λόχαν έφαγε "ξύλο"

05.03.2012
Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ύστερα από πολύ καιρό είπε να κάνει η 25χρονη ηθοποιός αλλά, όπως φαίνεται… έφαγε τα μούτρα της.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) ήταν η οικοδέσποινα στο τελευταίο "Saturday Night Live" και το μόνο που κατάφερε ήταν να απογοητεύσεις τους θεατές δίνοντάς τους ταυτόχρονα τροφή για τρελό "κράξιμο", κυρίως μέσω Twitter και Facebook.

"Το ξέρω… Νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου στα στούντιο του SNL, που με εμπιστεύτηκαν σε αυτή μου την επιστροφή", είπε στην εισαγωγή της η Λίντσεϊ, ή μάλλον… "διάβασε" γιατί ακριβώς αυτό έκανε, γεμάτη ανασφάλεια, η οποία δεν εξαφανίστηκε σε κανένα κομμάτι της εμφάνισής της.

Τα σκετσάκια που ερχόταν το ένα μετά το άλλο γινόταν όλο και χειρότερα με την ώρα ενώ το μόνο που έσωζε την άμοιρη τη Λόχαν, η οποία έδειχνε να μην ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται ήταν οι διάφοροι κωμικοί που συμμετείχαν σε αυτά. Ακόμη και έτσι, όμως… το ναυάγιο ήταν αναπόφευκτο.

Με μάτια διαρκώς καρφωμένα στο μόνιτιτορ με τις ατάκες της, το πρόσωπο ύποπτα φουσκωμένο και τη φωνή της κρύα, κοφτή και ξύλινη, η Λίντσεϊ δεν κατάφερε ούτε λεπτό να πείσει το κοινό ότι "Έχει επιστρέψει".

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την "κακή παρουσία" της Λόχαν στα διαφημιστικά τρεϊλεράκια που παίχτηκαν πριν από την εκπομπή.

Ακόμη και εκεί, φαίνεται η αμηχανία της Λίντσεϊ, η οποία "διάβαζε" διαρκώς τα λόγια της, χωρίς να μπορεί να ξεφύγει ούτε λεπτό σε κάτι πιο… προσωπικό. Προφανώς έχει ξεχάσει όποιο στοιχείο υποκριτικής κατείχε τόσα χρόνια που μπαινοβγαίνει στα δικαστήρια και τις κλινικές αποτοξίνωσης.

"Η Λίντσεϊ Λόχαν είναι τελειωμένη. Το έχει χάσει τελείως".

"Απίστευτο που οι άνθρωποι του SNL επέτρεψαν στη Λίντσεϊ Λόχαν να ντροπιαστεί με αυτό τον τρόπο".

"Είδατε όλοι τη Λίντσεϊ Λόχαν να διαβάζει τον ρόλο της στο SNL; Χάλια".

"Το μόνο πράγμα στο οποίο η Λίντσεϊ Λόχαν δείχνει εθισμένη πια είναι στο να διαβάζει από μέσα στις ατάκες της στο SNL".

"Αυτή ίσως ήταν η πρώτη φορά που η Λίντσεϊ Λόχαν είχε πρόβλημα να κάνει… γραμμές".

Αυτές είναι μόνο μερικά από τα αποδοκιμαστικά σχόλια που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο σχετικά με την επανεμφάνιση της Λίντσεϊ, η οποία προκάλεσε αν μη τι άλλο, "μια έντονη θλίψη για την κατάντια ενός κοριτσιού που έδειξε από μικρό το ταλέντο της, για να το ξεχάσει όμως πολύ γρήγορα", όπως έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα πιο συναισθηματικό σχόλιο ο Μπράντον Γουίλσον (Brandon Wilson).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα