"Αποτοξινώθηκε" επιτυχώς η Ντέμι Μουρ

02.03.2012
Τα νέα συνεχίζουν να είναι ευχάριστα για την εξέλιξη της υγείας της διάσημης σταρ που φαίνεται να ξαναβρίσκει τον δρόμο της σιγά σιγά…

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) βγήκε από την κλινική αποτοξίνωσης "Cirque Lodge" όπου είχε εισαχθεί μετά την κατάρρευση της στις 23 Ιανουαρίου.

Πληροφορίες του "E! News" υποστηρίζουν ότι η θεραπεία που δεχόταν η 48χρονη ηθοποιός για "διατροφικές διαταραχές και εξάρτηση από ουσίες" ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Πάντως, όσοι περιμένουν να δουν την Ντέμι ξανά στα "κοινά" θα απογοητευτούν λίγο καθώς οι ίδιες πληροφορίες τη θέλουν "να μην βιάζεται να επιστρέψει". Το αντίθετο μάλιστα.

"Δεν βιάζεται να γυρίσει στο Λος Άντζελες. Βρίσκεται ακόμη υπό περιορισμό και μιλά μόνο με λίγους ανθρώπους", μεταφέρουν οι πηγές του E!, συμπληρώνοντας ότι η Μουρ επιλέγει να εκμεταλλευτεί αυτό τον καιρό για να κάνει διακοπές.

Κατά τα άλλα, στην ανάρρωσή της, η Ντέμι έχει δίπλα της τις τρεις κόρες της, την 23χρονη Ράμερ (Rumer), την 20χρονη Σκάουτ (Scout) και την 18χρονη Ταλόυλα (Tallulah), καθώς και τον πατέρα των κοριτσιών και πρώην σύζυγό της, Μπρους Γουίλις (Bruce Willis), ο οποίος ετοιμάζεται να ξαναγίνει μπαμπάς σε λίγο καιρό.

Όσο για τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher), του οποίου η χοντροκομμένη κουτσουκέλα "έστειλε την Ντέμι αδιάβαστη", η ζωή φαίνεται να κυλά κανονικά για εκείνον...

Ο πρώην σύζυγος της Ντέμι δεν έχει αφήσει πάρτι για πάρτι που να μην πάει, όπου φυσικά εμφανίζεται πάντα με την απαραίτητη γυναικεία συντροφιά.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα