Διάσημο μοντέλο μετάνιωσε που αλλαξοπίστησε

01.03.2012
Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και σύντομα τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους ήταν θέμα συζήτησης τότε, αφού εκείνη ήταν Τουρκάλα, εκείνος Έλληνας και για χάρη του άλλαξε θρησκεία

Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και σύντομα τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους ήταν θέμα συζήτησης τότε, αφού εκείνη ήταν Τουρκάλα, εκείνος Έλληνας και για χάρη του άλλαξε θρησκεία, ενώ η οικογένεια της την αποκλήρωσε. Ο λόγος για το μοντέλο Τουχτσέ Καζάζ και τον Γιώργο Σεϊταρίδη, οι οποίοι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο".

Παντρεύτηκαν το 2006 με τους γονείς της Τουχτσέ να μην εγκρίνουν και να μην παρευρίσκονται στον γάμο. Ωστόσο, το όνειρό τους κράτησε μόλις δύο χρόνια. Μετά, ήρθε ο χωρισμός και όπως αποκαλύπτει το μοντέλο από την Τουρκία, επεισοδιακός, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για να βγει το διαζύγιο τους.

Η Τουχτσέ μίλησε σε site της Τουρκίας για τον γάμο της με τον Σεϊταρίδη, το χωρισμό, αλλά και τους γονείς της. "Μετάνιωσα που παντρεύτηκα τον Γιώργο και άλλαξα θρησκεία... Έφταιγε ο ενθουσιασμός που ένιωθα και η συγκίνηση.. Αλλά τώρα έμαθα" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα αποκάλυψε πως με τον Έλληνα ηθοποιό μετά τον χωρισμό τους δεν έχουν καταφέρει να μιλήσουν ειρηνικά, ούτε λεπτό. Όσο για τη σχέση της με τους γονείς της; Αποκαταστάθηκε, αλλά όπως λέει, χρειάστηκε αρκετός καιρός για να την συγχωρέσουν.