Ηλιάδη: Καυτά φιλιά στα γενέθλια της πεθεράς

01.03.2012
Το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος, οπότε η Αγγελική Ηλιάδη με τον Κώστα Μηλιωτάκη είπαν να κάνουν από τώρα μία… πρόβα φιλιού. Γιατί, όπως ξέρεις κι έχεις δει στις γαμήλιες δεξιώσεις σπάνε τα πιάτα από τα πιρούνια

Το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος, οπότε η Αγγελική Ηλιάδη με τον Κώστα Μηλιωτάκη είπαν να κάνουν από τώρα μία… πρόβα φιλιού. Γιατί, όπως ξέρεις κι έχεις δει στις γαμήλιες δεξιώσεις σπάνε τα πιάτα από τα πιρούνια που χτυπάνε οι καλεσμένοι και όλοι μαζί φωνάζουν: «φιλί, φιλί, φιλί».

Τα γενέθλια της μέλλουσας πεθεράς ήταν η καλύτερη ευκαιρία για την «πρόβα» που λέγαμε. Η μητέρα του Κώστα Μηλιωτάκη γιόρταζε και ο γιος της με την Ηλιάδη διοργάνωσαν πάρτι με εκλεκτούς καλεσμένους, όπως η Έλλη Κοκκίνου, η Μαρία Ηλιάκη και άλλοι εκπρόσωποι της showbiz.

Και πάνω στο κέφι και το γλέντι, Ηλιάδη και Μηλιωτάκης αντάλλαξαν (με την κάμερα του Πρωινού mou) να παραμονεύει, καυτά φιλιά. Ωστόσο, τη δόξα από το ερωτευμένο ζεύγος έκλεψε η Ηλιάκη, η οποία βρέθηκε σε τσακίρ κέφι κι έριξε τις διάσημες φιγούρες της στο τσιφτετέλι.