Μάθε γιατί δεν παντρεύτηκε ο ΛΕΠΑ την Δημητρίου

01.03.2012
Καλεσμένος στο Made in Star ήταν την Τετάρτη ο Λευτέρης Πανταζής, οποίος μεταξύ άλλων θυμήθηκε και μίλησε και για τη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου και γιατί δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας

Καλεσμένος στο Made in Star ήταν την Τετάρτη ο Λευτέρης Πανταζής, οποίος μεταξύ άλλων θυμήθηκε και μίλησε και για τη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου και γιατί δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Βέβαια, η σχέση αυτή ανήκει στο μακρινό παρελθόν, τότε που οι δυο τους βρίσκονταν στην αρχή της λαμπρής του καριέρας.

Και κάπου εκεί βρίσκεται και ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν. «Όταν ήμουν με την Άντζελα ήμασταν στα πρώτα μας βήματα. Ο καθένας από την μεριά του ήθελε να κάνει καριέρα. Εμείς θέλαμε να κάνουμε πράγματα μαζί, αγαπιόμασταν και θέλαμε να είμαστε μαζί. Μείναμε παρέα τρία χρόνια. Μετά ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Εκείνη έκανε τεράστια καριέρα, εγώ ακολούθησα την δική μου πορεία και ήμασταν εν ολίγοις δύο καλλιτέχνες στα ξεκινήματά μας που ήταν πολύ δύσκολο να κάνουν γάμο»εξήγησε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, από τη ζωή του ΛΕΠΑ αν και πέρασαν πολλές γυναίκες και ωραίες, μόνο μία ήταν εκείνη που τον έκανε να θέλει πραγματικά να παντρευτεί. Ποια ήταν; .

«Η γυναίκα μου, η Ζώζα Μεταξά που μου χάρισε και την κόρη μου».