Άνιστον & Θερού: Το πρώτο δημόσιο φιλί

23.02.2012
Ήταν να μην πάρουν φόρα αυτοί οι δύο! Εκεί που δεν έλεγαν κουβέντα για τον δεσμό τους, να τες τώρα και οι δημόσιες… οικειότητες.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έλαβε μια πολύ μεγάλη τιμή χθες όταν απέκτησε «μετά φανών και λαμπάδων» το αστέρι με το όνομά της στη διάσημη λεωφόρο της δόξας στο Χόλιγουντ (Hollywood Walk of Fame).

Και φυσικά δεν απόλαυσε μόνη της αυτή τη μεγάλη τιμή.

Από τις πρώτες θέσεις των επισήμων, καμάρωναν τη 43χρονη ηθοποιό ο πατέρας της, Τζον Άνιστον (John Aniston) και ο σύντροφός της, Τζάστιν Θερού (JustinTheroux).

Αυτό από μόνο του είναι νέο.

Πόσο μάλλον το γεγονός ότι μετά την ομιλία της, η Τζεν κατέβηκε από το βάθρο και φίλησε τους δύο άντρες της ζωής της ευχαριστώντας τους με τον τρόπο της για τη συμβολή τους στην επιτυχία της.

Μπορεί η Άνιστον πρόσφατα να δήλωσε ότι «ο Τζάστιν είναι παγοκολώνα», όμως στη χθεσινή εκδήλωση ο 40χρονος ηθοποιός μόνο αδιάφορος δεν ήταν καθώς καμάρωνε με όλο του το είναι για τη βράβευση της αγαπημένης του.

Όσο για τους δύο άντρες; Οι σχέσεις τους είναι οι καλύτερες καθώς ο κύριος Άνιστον έχει δώσει προ πολλού την έγκρισή του. Και η χθεσινή εκδήλωση ήταν κάτι σαν... επισημοποίηση!

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης οι ηθοποιοί και πολύ καλοί φίλοι της Τζεν, Άνταμ Σάντλερ (Adam Sandler), Μάλιν Άκερμαν (Malin Akerman) και Κάθριν Χάιν (Kathryn Hain). Με τις δύο τελευταίες μάλιστα η Άνιστον συμπρωταγωνιστεί αυτό τον καιρό στην ταινία «Wanderlust» -όπως εξάλλου και με τον ίδιο τον Θερού.

Η Άνιστον βρίσκεται στη διαδικασία προώθησης αυτής της ταινίας αυτό τον καιρό, και φαίνεται ότι δεν ξεχνά λεπτό. Ακόμη και στο τέλος της ομιλίας της (δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί) δεν παρέλειψε να κάνει τη διαφημισούλα της: «Και μην ξεχνάτε να μας δείτε στο Wanderlust που βγαίνει στις αίθουσες την Παρασκευή». Καλά ντε… Δείτε και το τρέιλερ λίγο πιο κάτω

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα