Μαρακάκης: Νέο λουκ, νέα σύντροφος

23.02.2012
Η σχέση του Γιάννη Μαρακάκη με την Έλενα Ράπτη, όχι μόνο ανήκει οριστικά στο παρελθόν, αλλά ο γοητευτικός δικηγόρος έχει κιόλας αλλάξει σελίδα στη ζωή του. Εδώ και λίγους μήνες έχει (ξανά) βρει τον

Η σχέση του Γιάννη Μαρακάκη με την Έλενα Ράπτη, όχι μόνο ανήκει οριστικά στο παρελθόν, αλλά ο γοητευτικός δικηγόρος έχει κιόλας αλλάξει σελίδα στη ζωή του. Εδώ και λίγους μήνες έχει (ξανά) βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της 21χρονης κόρης του Πέτρου Μαντούβαλου.

Αααα, δεν έχουμε να πούμε. Ο Μαρακάκης είναι σταθερός στο (δεξιό) χώρο που κινείται. Η 21χρονη δεσποινίδα Μαντούβαλου είναι μία εντυπωσιακή πραγματικά κοπέλα (κι εδώ είναι σταθερός ο δικηγόρος, αφού από τη μία κούκλα στην άλλη πηγαίνει) και στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η επίσημη πρώτη του ζεύγους έγινε στην Πάτρα, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νάσου Γαλακτερού. Μαρακάκης και Μαντούβαλου ήταν αχώριστοι, ενώ εκτός από την εμφάνιση της 21χρονης κοπέλας, τα βλέμματα τράβηξε και ο 36χρονος δικηγόρος. Βρε τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε (που λέει ο λόγος) με το νέο σοφιστικέ λουκ που έχει υιοθετήσει. Πιο μακρύ μαλλί, πουλοβεράκι, άλλος άνθρωπος λέμε. Πάντως, ως ζευγάρι, έχουμε να πούμε ότι είναι ταιριαστό.