Παντρεύεται η Αντέλ;

23.02.2012
Σχέδια γάμου λέγεται ότι κάνει τώρα η βρετανή τραγουδίστρια, ενώ τα κουτσμπολιά για τον κρυφό αρραβώνα της όσο πάνε και φουντώνουν.

Η Αντέλ (Adele) βγαίνει με τον Σάιμον Κονέκι (Simon Konecki) εδώ και κάποιους μήνες, και παρόλο που η σχέση τους δε μετράει πολύ καιρό, οι φήμες τους θέλουν ήδη αρραβωνιασμένους και κάνουν λόγο για ενα υπέροχο δαχτυλίδι στο χέρι της.

"Δεν αντέχουν να είναι χωριστά και κάνουν σχέδια για το υπόλοιπο της ζωής τους" δηλώνει κοντινή τους πηγή. "Η Αντέλ είναι τύπος που δεν της αρέσουν οι φασαρίες και οι θορυβώδεις εορτασμοί και αν κάνουν κάτι να το γιορτάσουν, αυτό θα είναι να μαζευτούν καμιά εικοσαριά φίλοι και συγγενείς, και μετά με την Αντέλ να είναι μεγάλη fan του Ελβις, οι δυο τους πιθανόν να εξαφανιστούν στο Μέμφις για ένα ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος". Το ζευγάρι ίσως κάνει μετά ένα μεγάλο πάρτυ στη Βρετανία για τους φίλους τους.

Εν τω μεταξύ η ίδια πρόσφατα νοίκιασε μια βίλλα με δέκα κρεβατοκάμαρες για 15.000 λίρες τον μήνα και οι φήμες τους θέλουν ήδη να συγκατοικούν, μέχρι να αγοράσουν το δικό τους σπίτι.

Ε.Σ.