Ερωτική εξομολόγηση του πρώην στην Αντζελίνα

17.02.2012
Και ενώ η 36χρονη σταρ λέγεται ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton) βρίσκει τρόπο να την… ξαφνιάσει.

Ο 56χρονος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης υπήρξε παντρεμένος με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) από το 2000 έως το 2003 και την εποχή εκείνη απασχόλησαν ιδιαίτερα τα ΜΜΕ, κυρίως με τις ακραίες εκδηλώσεις του έρωτά τους.

Ποιος μπορεί άραγε να ξεχάσει ότι οι δυο τους κυκλοφορούσαν έχοντας ο καθένας στον λαιμό του ένα μικρό φιαλίδιο με το αίμα του άλλου;

Σήμερα, η βρίσκεται ευτυχισμένη στο πλευρό του Μπραντ και των έξι παιδιών τους έχοντας ανεπιστρεπτί γυρίσει σελίδα στα άγρια εκείνα χρόνια, ενώ ο Μπίλι Μπομπ θυμάται πάντα την Άντζι με γλυκά συναισθήματα και ετοιμάζεται να γυρίσει μια ταινία βασισμένη στη σχέση τους.

Αντζελίνα είναι μια υπέροχη γυναίκα. Θα την αγαπώ μέχρι το τέλος της ζωής μου και εκείνη θα κάνει το ίδιο. Ως φίλοι βέβαια", υποστήριξε ο Θόρντον ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Κατά τα άλλα, μιλώντας στο περιοδικό "Variety", ο παραγωγός της ταινίας, "And Then We Drove", Αλεξάντερ Ροντνιάνσκι (Alexander Rodnyansky) επιβεβαίωσε ότι θα είναι βασισμένη στη σχέση των δύο πρώην συζύγων τονίζοντας ότι θα γυριστεί κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο.

Ο ίδιος ο Θόρντον εξήγησε ότι το φιλμ αφορά "έναν τύπο που ξεκινά ένα ταξίδι και στον δρόμο μαζεύει ένα κορίτσι που συνεχίζει μαζί του στην πορεία".

Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι η Τζολί και ο Θόρντον γνωρίστηκαν το 1999 στα γυρίσματα της ταινίας "Ερωτικές αναταραχές" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί)

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα