43 κεράκια και ένα καυτό φιλί για την Τζένιφερ Άνιστον

13.02.2012
Τα γενέθλιά της γιόρτασε η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και φυσικά ο αγαπημένος της δεν έλειψε ούτε στιγμή από κοντά της.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έγινε 43ών χρονών και το γιόρτασε με ένα μικρό πάρτι για λίγους φίλους στο Chateau Marmont του Sunset Boulevard.

Δίπλα της ήταν ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux), ο οποίος δεν σταμάτησε να την αγκαλιάζει, να την φροντίζει και να τη φιλά όλο το βράδυ, κλείνοντας τα στόματα που μέχρι πρότινος τους ήθελαν μέχρι και να χωρίζουν.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η κολλητή της Τζεν, Κόρτνεϊ Κοξ (Courtney Cox), ο Τζέισον Μπέιτμαν (Jason Bateman) και η Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt) με τον σύζυγό της, Τζον Κρασίνκι (John Krasinky), οι οποίοι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έκαναν τρελή καζούρα στο ερωτευμένο ζευγάρι.

Φυσικά, από το πάρτι δεν έλειψε και η άλλη κολλητή της εορτάζουσας, Τσέλσι Χάντλερ (Chelsea Handler), η οποία διασκέδαζε με τους παρουσιαστές Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) και Τζόελ ΜακΧέιλ (Joel McHale).

Όπως αναφέρει το περιοδικό ΟΚ, η Τζένιφερ Άνιστον ήταν εμφανώς ευτυχισμένη και υποδεχόταν τους καλεσμένους της μαζί με τον καλό τη, ο οποίος –όπως τονίστηκε ξανά και ξανά- δεν έφυγε από το πλευρό της ούτε στιγμή.

Η Τζεν, η οποία πρόσφατα μίλησε και για το "τρίγωνο" με τον πρώην σύζυγό της και τη νυν σύντροφό του, φορούσε ένα απλό μαύρο φόρεμα και είχε τα μαλλιά της λυτά και χαλαρά –κατά το συνήθειό της- και διασκέδαζε πολύ. "Όμως δεν ήπιε σταλιά αλκοόλ", τονίζουν οι πηγές. Μήπως τελικά οι φήμες περί εγκυμοσύνης, δεν είναι μόνο φήμες;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα