Επίσημη "πρώτη" για την κορούλα της Μπιγιονσέ

13.02.2012
Έναν μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της, η διάσημη τραγουδίστρια, ξαφνιάζει τους θαυμαστές της συστήνοντάς την επισήμως.

Η Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyonce Knowles) και ο Τζέι Ζι (Jay Z) υποδέχτηκαν την Μπλου Άιβι Κάρτερ (Blue Ivy Carter) στις 7 Ιανουαρίου και από εκείνη την ημέρα δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Λούζουν τη μικρή με δώρα ανυπολόγιστης αξίας, γράφουν τραγούδια για εκείνη, ζυγίζουν προτάσεις για τη… κουμπαριά, παντεντάρουν (!) το όνομα και να που ήρθε και η στιγμή να τη "δείξουν" στον κόσμο.

Κι όμως! Αντίθετα με το παράδειγμα των άλλων διασήμων γονιών, η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι δεν θέλησαν να πουλήσουν τη φωτογραφίες της μονάκριβής τους σε κάποιο από τα γνωστά περιοδικά έναντι του τρελού αντιτίμου που σίγουρα τους έταζαν.

Το διάσημο ζευγάρι αιφνιδίασε τους θαυμαστές του, επιλέγοντας να παρουσιάσει μόνο την κορούλα τους μέσα από φωτογραφίες που "ανέβασε" σε ειδικό σάιτ.

Σύμφωνα με τη στυλίστρια κολλητή φίλη της Μπιγιονσέ, Τζουν Αμπρόουζ (June Ambrose), η σταρ δεν μπορούσε καν να φανταστεί ότι θα πουλούσε τις φωτογραφίες της κόρης της και εφόσον ήθελε να παρουσιάσει τη μικρή με τους δικούς της όρους, ο δρόμος ήταν… μονόδρομος.

Όσο για την απάντηση "Σε ποιόν μοιάζει το παιδί;", τα σχόλια περιττεύουν… Μάλλον στον ύπνο την έπιασε την Μπιγιονσέ ο Τζέι Ζι… Δεν πειράζει... Στο δεύτερο!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα