Η Γκουέν Στεφάνι θέλει να γίνει άντρας

09.02.2012
Άνοιξε την καρδιά της η διάσημη τραγουδίστρια και εκτός από τα ερωτικά μυστικά της, αποκάλυψε και τον πιο κρυφό της πόθο!

"Μέχρι τώρα είχα μόνο δύο σοβαρές σχέσεις στη ζωή μου και τον έναν από αυτούς τους άντρες τον παντρεύτηκα κιόλας", ομολόγησε η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) μιλώντας φυσικά για τον Γκάβιν Ρόσντεϊλ (Gavin Rossdale) πατέρα και των δυο γιών της.

"Ένιωσες ποτέ ότι έχεις χάσει κάτι;", τη ρώτησε ο δημοσιογράφος του γερμανικού "In Touch".

"Απολύτως όχι. Πριν από λίγο καιρό, μια φίλη μού είπε ότι βγαίνει με δύο άντρες παράλληλα και με φρίκαρε τελείως", παραδέχτηκε η 42χρονη σταρ τονίζοντας όμως ότι "στην επόμενη ζωή της θα επιστρέψει ως άντρας και θα συμπεριφέρεται σαν μα***ας". Τι απωθημένα είναι αυτά, βρε Γκουέν;

Όσο για τα στοιχεία που την εντυπωσιάζουν σε έναν άντρα; Η Γκουέν είναι ξεκάθαρη σε αυτό το σημείο. Της αρέσουν μόνο οι άνθρωποι που είναι δημιουργικοί, γεγονός που βρίσκει "σούπερ σέξι".

Η Στεφάνι έγινε διάσημη ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος "No Doubt" με τους οποίους αυτό τον καιρό βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας το νέο τους άλμπουμ, το πρώτο κοινό ύστερα από 11 χρόνια.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε τη σόλο επιτυχία της Γκουέν Στεφάνι με τίτλο: "Cool".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα