Ο Άδωνις μιλάει για την κρίση στο γάμο του!

09.02.2012
Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που κάποια δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι Ευγενία Μανωλίδου και Αδωνις Γεωργιάδης είναι κοντά στον χωρισμό.... Σαν να έπεσε κεραμίδα στο κεφάλι μας νιώσαμε όταν διαβάσαμε

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που κάποια δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι Ευγενία Μανωλίδου και Αδωνις Γεωργιάδης είναι κοντά στον χωρισμό.... Σαν να έπεσε κεραμίδα στο κεφάλι μας νιώσαμε όταν διαβάσαμε τα σχετικά δημοσιεύματα, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Εξάλλου και οι δυο τους τότε είχαν διαψεύσει άμεσα τις φήμες χωρισμού και μάλιστα ήταν αρκετά ενοχλημένοι.

Τώρα, ο Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στο Down Town αναφέρθηκε στις ψευδείς φήμες χωρισμού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό έγινε με καθαρά πολιτικά κίνητρα, και ξέρω ποιος κρύβεται από πίσω. Ήταν χτύπημα πολιτικής φύσεως, κάτω από τη ζώνη. Δυστυχώς, κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν πως άλλο είναι πολιτική και άλλο οι προσωπικές σχέσεις».

Ωστόσο, παραδέχτηκε πώς και εκείνοι, όπως όλα τα ζευγάρια του κόσμου πέρασαν μία μικρή κρίση στο γάμο τους. «Δεν υπάρχει σχέση που να μην περάσει κρίση. Όποιος το πει αυτό είναι ψεύτης. Κι εμείς έχουμε περάσει τις κρίσεις μας. αλλά πάντα βρίσκουμε τρόπο να τις ξεπερνάμε»