Η Καρντάσιαν θέλει το διαζύγιο ινκόγκνιτο

09.02.2012
Πλησιάζοντας στη στιγμή που θα λυθεί και επίσημα ο γάμος εξπρές της εντυπωσιακής ριάλιτι σταρ προκύπτουν νέα προβλήματα συνεννόησης ως προς τη διαδικασία.

Αντίθετα με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να μεταδοθεί το διαζύγιό του σε ζωντανή σύνδεση, η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) λέγεται ότι το προτιμά "κεκλεισμένων των θυρών".

Σύμφωνα με πηγές του αμερικανικού δικτύου Radar Online, η 31χρονη Κιμ έδωσε σαφής εντολές στη δικηγόρο της, Λόρα Βάσερ (Laura Wasser) να μεριμνήσει ώστε το διαζύγιό της να εκδοθεί από ένα ιδιωτικό μεσολαβητή και όχι μέσω των γνωστών δημόσιων ακροάσεων.

Η Κιμ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κινηματογραφηθεί η διαδικασία και αυτό που ζητά είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο στην Καλιφόρνια.

Ο γάμος της Καρντάσιαν με τον Κρις Χάμφρεϊς (Kirs Humphreys) κράτησε 72 ολόκληρες (!) μέρες και στην πραγματικότητα η διάλυσή του θα είναι πολύ απλή ως διαδικασία αφού το ζευγάρι προφανώς δεν έχει καθόλου κοινά περιουσιακά στοιχεία.

Για την ιστορία, πάντως, ο 27χρονος μπασκετμπολίστας, λέγεται ότι θέλει τη δίκη για το διαζύγιό του να μεταδοθεί ζωντανά γιατί σκοπεύει μέσα από τη διαδικασία να αποδείξει ότι υπήρξε "θύμα" της Κιμ, η οποία τον παντρεύτηκε μόνο και μόνο για τα νούμερα του σόου της…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα