Η Μπέκινσεϊλ, ο Φάρελ και το σεξ ανάμεσά τους

07.02.2012
Ποιος είπε ότι η ζωή των ηθοποιών είναι εύκολη; Για σκέψου να χρειάζεται να ερωτοτροπείς με τη γυναίκα του σκηνοθέτη!

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ (Kate Beckinsale) μίλησε στο βρετανικό περιοδικό "Women’s Health" για τις σκηνές σεξ που μοιράστηκε με τον Κόλιν Φάρελ (Colin Farrell) στα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου "Total Recall" και –ούτε λίγο ούτε πολύ- είπε ότι τον… λυπάται! Εξήγησε φυσικά το γιατί.

"Νομίζω ότι τα πράγματα ήταν χειρότερα για τον Κόλιν. Πρέπει να είναι πολύ αμήχανο να χαϊδολογάς τη γυναίκα του σκηνοθέτη. Ειδικά με τον Λεν να λέει 'Αυτό ήταν… απολύεσαι'", αστειεύτηκε η 38χρονη ηθοποιός μιλώντας για τον εδώ και 8 χρόνια σύζυγό της και σκηνοθέτη της ταινίας, Λεν Γουάζμαν (Len Wiseman).

Στην ταινία η Κέιτ παίζει τη γυναίκα του εργάτη εργοστασίου Κόλιν που πρέπει να ανεχτεί τα παράξενα και βίαια όνειρα που βλέπει εκείνος.

Ωστόσο, η Μπέκινσεϊλ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον συμπρωταγωνιστή της.

"Είναι αξιαγάπητος. Τόσο καλός ηθοποιός, πραγματικός επαγγελματίας. Και υπέροχος πατέρας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό που μπορεί κανείς να πει για τον Κόλιν. Και είναι και πολύ αστείος… Τον μισώ", ομολόγησε η Κέιτ εξηγώντας ταυτόχρονα γιατί δεν έχει λογαριασμό στο Twitter ή στο Facebook.

"Θέλω να μη χάσω το δικαίωμα να παραπονιέμαι όταν κάποιοι με ενοχλούν στην προσωπική μου ζωή", εξήγησε.

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την Κέιτ Μπέκινσεϊλ στο τρέιλερ της βρυκολακίστικης ταινίας "Underworld Awakening".

Ζωή Κίττα