Λόπεζ-Άντονι: Δεμένοι μαζί για πάντα!

30.01.2012
Οι μεγάλες δηλώσεις του θρυλικού ζευγαριού που εμφανίστηκε ξανά μαζί για τις ανάγκες της χτεσινής πρεμιέρας του σόου "iQ'Viva!" στο ισπανόφωνο αμερικανικό κανάλι Univision, δημιούργησαν αρκετά ερωτηματικά για την ειλικρίνεια και τις προθέσεις και των δύο.

Τα γυρίσματα του ριάλιτι είχαν ξεκινήσει τον περασμένο Ιούλιο και πρέπει να ήταν βασανιστικά αφού συνέπεσαν με την ανακοίνωση του χωρισμού τους τον ίδιο μήνα, μετά από επτά χρόνια γάμου.

Παρόλα αυτά τόσο η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) όσο και ο Μαρκ Άντονι (Mark Anthony) απέδειξαν τον απόλυτο επαγγελματισμό τους καθώς επισκέφτηκαν περισσότερες από είκοσι χώρες καταφέρνοντας να εντοπίσουν τους πιο χαρισματικούς χορευτές, μουσικούς και τραγουδιστές της Λατινικής Αμερικής.

"Είναι γραφτό να είμαστε μαζί σε διαφορετικά επίπεδα στη ζωή", δήλωσε ο 43χρονος τραγουδιστής σχετικά με τη συνεργασία τους: "Είναι μεγάλη ιστορία κι όχι απλό παραμυθάκι. Ο γάμος ήταν απλώς ένα κεφάλαιο και τα παιδιά ένα άλλο. Έχουμε ο ένας τον άλλον για πάντα".

Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στις οντισιόν στο Λος Άντζελες προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στην επικείμενη παράσταση στο Λας Βέγκας. Η Λόπεζ, ο Άντονι και σκηνοθέτης των σταρ, Τζέιμι Κινγκ (Jamie King) θα παίζουν τον ρόλο των κριτών.

Η Λόπεζ, που μιλάει ισπανικά στην εκπομπή, μίλησε για την εμπειρία των ταξιδιών της στη Λατινική Αμερική: "Δεν ήταν μόνο να εντοπίσω τα ταλέντα. Ήξερα από την αρχή ότι θα ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Τώρα έχω παιδιά. Είναι σημαντικό να γνωρίζω περισσότερα για τον εαυτό μου, ώστε να μπορώ να τους διδάξω περισσότερα".

Η λατίνα σταρ φρόντισε να διαδώσει το νέο της πρεμιέρας και μέσω της σελίδας της στο Twitter: "Αυτή τη στιγμή, παρακολουθώ το #Qvivathechosen! Ποιος άλλος το βλέπει μαζί μου";!

Στη Βραζιλία, η Λόπεζ επέλεξε ένα γκρουπ χορευτών καποέιρα, επειδή εκπροσωπούν "όχι μόνο τη μουσική, αλλά και την ψυχή του λαού, την ιστορία της κουλτούρας μας και του λαού μας", αποκάλυψε η ίδια.

Από την Αργεντινή ξεχώρισε ένα συγκρότημα χορευτών μαλάμπο στο Μπουένος Άιρες: "Εντυπωσιάστηκα πολύ από αυτό το γκρουπ" είπε για αυτούς τους χορευτές με τις κλακέτες, οι οποίοι έχουν υιοθετήσει ένα αποκλειστικά αντρικό στυλ με ρίζες πολλούς αιώνες πίσω. "Αυτοί θα δείξουν στον κόσμο την ουσία της λατίνικης μουσικής, του λατίνικου ρυθμού και του λατίνικου πάθους".

Οι νικητές θα αναδειχθούν μετά από 12 επεισόδια, στο μεγάλο φινάλε του προγράμματος τον ερχόμενο Απρίλιο.

Παρά τον χωρισμό τους, οι δύο παρουσιαστές τα πήγαν πολύ καλά μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά και των κινήσεων προώθησης του σόου.

"Το ζεύγος είναι πολύ χαρούμενο για τις κοινές εμφανίσεις του στην εκπομπή, αλλά και στις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις όπου συμμετέχει", αναφέρει το κοσμικό σάιτ TMZ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, υπάρχουν σημάδια επανσύνδεσης των δύο τους, όμως, πιο υποψιασμένοι παρατηρητές αμφιβάλλουν σοβαρά για κάτι τέτοιο.

Άλλωστε, μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο η 42χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε και πάλι στο πλευρό του 24χρονου αγαπημένου της, χορευτή Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) να θαυμάζει εκστασιασμένη ένα τεράστιο ουράνιο τόξο ακριβώς μπροστά στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου της στο Μαϊάμι, όπου είχε πάει για να φωτογραφηθεί από τον εξίσου διάσημο Μάριο Τεστίνο (Mario Testino).

Έτσι, το πιθανότερο είναι ότι οι δηλώσεις και οι κοινές εμφανίσεις της ίδιας και του Άντονι έχουν ως κίνητρο την ανησυχία για την θεαματικότητα της εκπομπής τους, καθώς η εμφάνιση της Λόπεζ στο American Idol δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή πρεμιέρα του ίδιου σόου, η μετρήσεις σημειώνουν πτώση 30% κι έτσι τώρα, η πολυτάλαντη καλλιτέχνης έχει λόγους ν' ανησυχεί σοβαρά για τις επιδόσεις της στο "iQ'Viva!", αφού αυτές θα κρίνουν τελικά το -τηλεοπτικό- της μέλλον.