Ντέμι Μουρ: Στη δημοσιότητα η κλήση στα Επείγοντα

30.01.2012
Σύμφωνα με το κοσμικό σάιτ TMZ στην ηχογραφημένη συνομιλία με την κλήση στις Πρώτες Βοήθειες που βγήκε στη δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή, ακούγεται μια γυναικεία φωνή που λέει ότι η 49χρονη σταρ "έχει καπνίσει κάτι" και "φαίνεται να έχει σπασμούς".

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι στο τηλέφωνο εναλλάσσονταν δύο γυναικείες φωνές οι οποίες περιέγραφαν στις αρχές τι συνέβαινε, πριν τη μεταφορά της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) στο νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας.

"…Έχει καπνίσει κάτι. Δεν είναι μαριχουάνα, αλλά είναι κάτι παρόμοιο, κάτι σαν λιβάνι", ακούγεται να λέει η πρώτη φωνή μετά την απάντηση του τηλεφωνητή: "Φαίνεται να έχει κάποιου είδους σπασμούς. Είναι σχεδόν λιπόθυμη. Έχει σπασμούς".

Τότε μια δεύτερη φωνή παρεμβαίνει: "Τρέμει ολόκληρη, καίγεται στον πυρετό. Της ρίχνω κρύο νερό στην πλάτη γιατί καίγεται". Η ίδια γυναίκα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Μουρ: "Ντέμι με ακούς; Ναι, μου σφίγγει το χέρι. Δεν μπορεί να μιλήσει. Έχει σπασμούς γι' αυτό την κρατάμε ξαπλωμένη", περιγράφει.

Κατά πάσα πιθανότητα, μία από τις δύο φωνές ανήκει στην μεγαλύτερη κόρη της ηθοποιού, Ράμερ (Rumer), αφού ένας από τους διασώστες ακούγεται να χρησιμοποιεί το όνομα της: "Ρου, πες μας από το όνομα της εισόδου για να περάσει το ασθενοφόρο".

Οι τραυματιοφορείς έφτασαν στο σπίτι της ηθοποιού 10 λεπτά μετά το τηλεφώνημα και τη μετέφεραν επειγόντως στο τοπικό νοσοκομείο. Οι γιατροί της έκαναν θεραπεία για εξάντληση, ενώ έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι είχε θέμα με κατάχρηση ουσιών και νευρική ανορεξία.

Η τσακισμένη από τον πρόσφατο χωρισμό της πρωταγωνίστρια πήρε εξιτήριο την Πέμπτη και σύμφωνα με το περιβάλλον της αναρρώνει γρήγορα.

"Την είδα και πάει πολύ καλά. Νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερα απ' ότι θα περίμενε κανείς", δήλωσε στη διαδικτυακή εκπομπή Ε! Online, η σκηνοθέτης Πάτι Τζένκινς (Patty Jenkins): "Η Ντέμι είναι καταπληκτική και πολύ δυνατή". Η σκηνοθέτης αμφιβάλλει κατά πόσο τα προβλήματα της φίλης της είναι αποτέλεσμα του χωρισμού της με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher).

"Σίγουρα ο Κούτσερ κολακεύεται να πιστεύει ότι γι' αυτόν γίνονται όλα αυτά. Αλλά αυτό που περνάει εκείνη τώρα δεν είναι απλά γιατί τα χάλασε με τον Άστον. Στην πραγματικότητα έχει να κάνει με το τίμημα του να είσαι μια φιλόδοξη γυναίκα σ' αυτό το μέρος" καταγγέλει η Τζένκινς:

"Δηλαδή, με το να πρέπει να αποδεικνύεις διαρκώς ότι δεν είσαι απλά ένα όμορφο πρόσωπο, αλλά και ταλαντούχα ηθοποιός εξίσου. Διαρκώς πρέπει ν' αποδεικνύεις ότι είσαι καλή μητέρα και όχι απλά μια κοσμική κυρία που γυρνάει στα πάρτι και δεν της καίγεται καρφί για την οικογένεια της. Και να πρέπει να παραμένεις νηφάλια σε μια πόλη που στροβιλίζεται. Η Ντέμι πάλευε με όλα αυτά για πολλά χρόνια, πριν την εμφάνιση του Άστον".