Έτοιμος να γίνει πατέρας ο Τότσικας;

27.01.2012
Ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκε καλεσμένος στο "Πρωινό mou" και μίλησε για πολλά πράγματα για τη δουλειά του όπως και για την επί 5 χρόνια

Ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκε καλεσμένος στο "Πρωινό mou" και μίλησε για πολλά πράγματα για τη δουλειά του όπως και για την επί 5 χρόνια σύντροφο του Ρούλα Ρέβη, για την οποία είπε χαρακτηριστικά ότι είναι ο φύλακας άγγελος του! Και τι εννοεί ακριβώς; «Ήταν ο φύλακας άγγελος που με έσωσε από πολλά πράγματα. Μου έδωσε μια άλλη ποιότητα σαν άνθρωπο. Μια άλλη σκέψη. Ωρίμασα, αλλά χωρίς να αποβάλλω αυτό που είχα. Δεν είναι ωραίο στη σχέση να μειώνεις τον άλλον και να του κόβεις τη φόρα. Είναι πολύ ωραίο να το παλεύεις σε μια σχέση. Με βοήθησε να εξελιχθώ στη δουλειά μου, στη ζωή μου, αλλά και σαν σκέψη», είπε ο Αποστόλης μου μιλούσε για την Ρούλα και έσταζε μέλι το στοματάκι του!

Και τι σκέφτεται για το φόρτε που υπάρχει μεταξύ τους: «θα δείξει πως θα εξελιχθεί. Λέω πως ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Μας οδηγεί μόνο του. Εμάς μας αρέσει όμως», είπε ο ηθοποιός! Και αν γίνει κανα παιδάκι , πώς θα αντιδράσει ο Αποστόλης: «Μ΄αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά. Δεν ξέρω αν θέλω. Αν είναι κάτι που θα΄ρθει δεν θα φρικάρω. Απλά σκέφτομαι σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν. Είναι λίγο ρίσκο. Εκτός πια κι αν έχω την οικονομική άνεση να μπορώ να φύγω με το παιδί μου έξω», είπε ο Αποστόλης και απορώ αν σκέφτεται και ολόκληρος Τότσικας το φευγιό πως θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση!

Ελένη Αναστασάκη