Βγήκε από το νοσοκομείο η Ντέμι Μουρ

27.01.2012
Εξιτήριο πήρε σήμερα το πρωί από το νοσοκομείο η διάσημη –και πολύ ταλαιπωρημένη τελευταία- ηθοποιός, αλλά το "πού θα πάει στη συνέχει" παραμένει άγνωστο.

Σύμφωνα με το "E! News", η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) ολοκλήρωσε τη σύντομη θεραπεία της και βγήκε από το Νοσοκομείο "Sherman Oaks" όπου είχε εισαχθεί εσπευσμένα τη Δευτέρα.

Η 49χρονη ηθοποιός φαίνεται ότι κατάρρευσε κάτω από το βάρος που της είχε φορτώσει η αποκάλυψη της απιστίας του πρώην συζύγου της, Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) καθώς και η απόφασή της να ζητήσει διαζύγιο.

Ο οργανισμός της που είχε αποδυναμωθεί τελείως από τη διαρκή απώλεια βάρους και την πίεση που ασκούσε επάνω της το άγχος και η στεναχώρια, ήρθε και μια "εξυπνάδα" που σκαρφίστηκε για να… ξεσκάσει και την αποτέλειωσε.

Συγκεκριμένα την Ντέμι πήγε στο νοσοκομείο φίλη που ανησύχησε όταν την είδε να παθαίνει κρίση "τύπου επιληψίας" που προφανώς προήλθε από κακή αντίδραση του οργανισμού της στο αέριο γέλιου που είχε αγοράσει για να "φτιαχτεί", αλλά, όπως φαίνεται, το παράκανε!

Τώρα το ζήτημα αφορά στα επόμενα βήματα της Μουρ, καθώς εκτός από το να επιστρέφει στο σπίτι της στο Μπελ Ερ, θεωρείται πιθανό να έχει αποφασίσει να περάσει λίγο καιρό σε κάποια κλινική αποτοξίνωσης.

Εκεί, η Ντέμι Μουρ, λέγεται ότι ενδέχεται να ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα θεραπείας με σκοπό "τη σταδιακή επανένταξή της στην… μετά Κούτσερ εποχή" καθώς και την απεξάρτησή της από… εκείνον!
Αναμένουμε εξελίξεις, λοιπόν…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα