Κάιλι Μινόγκ: Μετά τον Αντρές έκλεισα ως γυναίκα

27.01.2012
Αυτή και αν είναι δήλωση! Φαίνεται όμως ότι η διάσημη μικροσκοπική σταρ από την Αυστραλία βρήκε τον αληθινό έρωτα και κατεβάζει τα… ρολά.

Με αφορμή την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 25 χρόνια της στη δισκογραφία, η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) δίνει συνεντεύξεις και μιλά για τα πάντα, ξεκινώντας από το 1987 και το τραγούδι "Locomotion" που την έκανε ευρέως γνωστή. Θυμηθείτε το στο βίντεο που ακολουθεί.

Μεταξύ άλλων, η κουβέντα γύρισε –όπως ήταν φυσικό- και στα προσωπικά της και η 43χρονη σταρ ήταν ξεκάθαρη. "Δεν χρειάζομαι άλλα μαθήματα στην αγάπη", τόνισε η Κάιλι και μίλησε για τη σχέση της με τον Αντρές Βελενκόσο (Andres Velencoso), που μετρά ήδη τρία χρόνια.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι τον Μάρτιο του 2005, η Μινόγκ αναγκάστηκε να σταματήσει την τότε περιοδεία της με τίτλο "Showgirl" καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Υποβλήθηκε σε μερική μαστεκτομή, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία και σε όλη τη διάρκεια είχε διαρκώς στο πλάι της τον τότε αγαπημένο της, Ολιβιέ Μαρτίνες (Olivier Martinez), με τον οποίο όμως τελικά χώρισαν λίγο αργότερα.

Κι όμως, παρά το κενό που ένιωσε τότε και την αμφιβολία ότι θα μπορούσε να αγαπήσει ξανά, τώρα η Κάιλι παραδέχεται ότι βρίσκεται σε μια σχέση που την ολοκληρώνει πλήρως, χωρίς να νιώθει κανενός είδους εξάρτηση…

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του διαφημιστικού κλιπ για το ανδρικό άρωμα "Inverse" και παρόλο που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο τους κρατούν αρκετά χωριστά, το γεγονός δεν φαίνεται να τους αγχώνει καθόλου.

"Μερικές φορές είμαι στις μαύρες μου και δεν θέλω να δω άνθρωπο", ομολογεί η Κάιλι, όμως είναι ωραία να ξέρει ότι υπάρχει κάποιος που θα την κάνει να νιώσει καλύτερα.

Τελικά είναι ο Αντρές η σχέση που την κάνει να νιώθει πιο ολοκληρωμένη από οποιαδήποτε άλλη; "Όλως παραδόξως, ναι", παραδέχεται η Κάιλι συμπληρώνοντας ότι μετά την ασθένειά της, μεγάλο ρόλο στη ζωή της παίζει η ισορροπία την οποία αποζητά με πάθος.

Όσο για τα παιδιά που τόσο πολύ θέλει; Με δεδομένο το ενδεχόμενο η θεραπεία στην οποία έχει υποβληθεί να έχει επηρεάσει την δυνατότητά της να μείνει έγκυος, η Κάιλι αποδεικνύεται συνετή:

"Μόνο ένα πράγμα μπορώ να πω. Θα δούμε. Μπορεί και να συμβεί", ομολογεί η Μινόγκ αποκαλύπτοντας ότι παρόλο που έχει διερευνήσει τις εναλλακτικές της δεν είναι βέβαιη ότι θα το κάνει το βήμα…

Προς το παρόν, η Κάιλι απολαμβάνει την πιο ουσιαστική σχέση της ζωής της και προγραμματίζει βήμα βήμα το αύριο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα