Φίλη-φίδι η Τζένιφερ Άνιστον!

27.01.2012
Πισώπλατη μαχαιριά έριξε η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός στην κολλητή της φίλη και μάλιστα στην… τηλεόραση!


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) βροντοφώναζε ότι "είναι τρελά ερωτευμένη" με την Τσέλσι Χάντλερ (Chelsea Handler) και τώρα –ούτε λίγο ούτε πολύ- τη χαρακτηρίζει ατάλαντη, σχολιάζοντας μέχρι και την προσωπική της υγιεινή στους συνεργάτες της!

Η 42χρονη ηθοποιός αναμένεται να εμφανιστεί στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής "After Lately" για τη φετινή σεζόν και με αυτή την αφορμή, η οικοδέσποινα την κάλεσε σε μια σύσκεψη με όλη την ομάδα της για να συζητήσουν το όλο κόνσεπτ.

Η 36χρονη παρουσιάστρια εξήγησε με λίγα λόγια αυτό που είχε σκεφτεί και πριν προλάβει το όλο θέμα να συζητηθεί, χτύπησε το τηλέφωνό της και βγήκε από το γραφείο συσκέψεων για να το απαντήσει ιδιωτικά.

Ε, αυτό ήταν. Η Τζεν βρήκε ευκαιρία και της τα "έχωσε" κανονικότατα.

Σχολιάζοντας –στην αρχή διακριτικά και στη συνέχεια… φόρα παρτίδα- την ιδέα της φίλης της, η Άνιστον είπε αρχικά ότι δεν τη βρίσκει καθόλου αστεία.

Οι υπόλοιποι συμφώνησαν μαζί της, υποστήριξαν όμως το αφεντικό τους, λέγοντας ότι "είναι τόσο πολυάσχολη που δικαιολογείται αν της ξεφύγει κάτι".

"Πολυάσχολη κάνοντας τι;" Ξεσπάθωσε η Τζένιφερ. "Κουτσομπολεύοντας πιο επιτυχημένους ανθρώπους που είναι και σαφώς πιο όμορφοι από εκείνη; Βάζοντας το όνομά της σε ακόμη ένα χαζό βιβλίο που σκοπό έχει να κάνει τον κόσμο ακόμη πιο χαζό;", συνέχισε η Άνιστον κοροϊδεύοντάς την κολλητή της κανονικότατα.

"Γεια σας, είμαι η Τσέλσι και ό,τι λέω είναι αστείο", ειρωνεύτηκε η Τζεν ενώ μόλις αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατό να έχει ακόμη δική της εκπομπή, έδωσε και την απάντηση αναφερόμενη σε ένα "κοντό" μεγαλοστέλεχος με το οποίο κοιμήθηκε η Χάντλερ για… ανταλλάγματα.

Όμως, ο χλευασμός δεν σταμάτησε εκεί. Προχώρησε σε πιο προσωπικά σημεία.

"Και μετά είναι και το θέμα της προσωπικής της υγιεινής. Ειλικρινά, όταν ήμασταν στο Κάμπο, δεν έκανε ποτέ ντους. Έλεγε απλά… 'Τι; Εντάξει μωρέ… Μπήκα στην πισίνα", υποστήριξε με φανερή αηδία η γνωστή για το χιούμορ της Άνιστον, παίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον… ρόλο της. Εύγε…

Κατά τα άλλα, οι φήμες θέλουν την ηθοποιό που έγινε διάσημη ως "Ρέιτσελ Γκριν" στην τηλεοπτική επιτυχία "Τα Φιλαράκια" να είναι έγκυος και να κάνει σχέδια γάμου με τον αγαπημένο της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα