Μπραντ Πιτ: Γιατί σταμάτησα τη μαριχουάνα

27.01.2012
Με έντονα αποκαλυπτική διάθεση, ο διάσημος σταρ γύρισε πίσω πολλά χρόνια και θυμήθηκε μια εποχή που οι καταχρήσεις τον είχαν σχεδόν μεταλλάξει.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Hollywood Reporter" ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) μίλησε για την εποχή που η φήμη τον είχε οδηγήσει σε κατάθλιψη και είχε βρει παρηγοριά στη… μαριχουάνα. Όμως χωρίς μέτρο!

"Σχεδόν είχα γίνει… λουκουμάς", αποκάλυψε ο 49χρονος σταρ εξηγώντας πώς πήρε τελικά την απόφαση να το κόψει.

"Στο τέλος της δεκαετίας του '90 είχα βαρεθεί τον εαυτό μου. Κρυβόμουν από τα πάντα και τους πάντες, κάπνιζα πολύ χόρτο, καθόμουν στον καναπέ μου χωρίς να κάνω τίποτα και τελικά μεταμορφωνόμουν σε… λουκουμά. Στο τέλος εκνευρίστηκα πολύ με τον εαυτό μου και γι' αυτό το έκοψα", εξήγησε ο Μπραντ ο οποίος στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ο γάμος με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) μπορεί να μην είναι τόσο μακρινός όσο φαινόταν στο παρελθόν.

"Θέλουμε να παντρευτούμε", ομολόγησε ο Πιτ και όλοι περιμένουν το… προσκλητήριο!

Όσο για το αν τα έξι παιδιά τους βλέπουν τις ταινίες τους, ο Μπραντ Πιτ αποκάλυψε ότι δεν έχει έρθει ακόμη αυτή η ώρα.

"Ξέρουν ότι η μαμά και ο μπαμπάς δουλεύουν στις ταινίες και λένε ιστορίες αλλά θέλουμε να είναι λίγο μεγαλύτερα για να μπορέσουν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει", εξηγεί ο Πιτ, ο οποίος δεν θέλει να παίρνει ρίσκα.

Κατά τα άλλα, ο δημοφιλής ηθοποιός είναι ενθουσιασμένος καθώς βρέθηκε υποψήφιος για το βραβείο Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "Moneyball" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα