Χωρισμός - έκπληξη για Χάιντι Κλουμ & Σιλ

21.01.2012
Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ χωρίζει.


Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου ΤΜΖ, το διάσημο μοντέλο Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) και ο σύζυγός της Σιλ (Seal) ετοιμάζονται να καταθέσουν αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες στις αρχές της επόμενης εβδομάδας μετά από έξι χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ η γερμανίδα καλλονή και ο τραγουδιστής θα επικαλεστούν αξεπέραστες διαφορές στην αίτηση διαζυγίου τους.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού έγινε στις 27 Δεκεμβρίου, όταν η 38χρονη Κλουμ ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter, αγκαλιά με τον σύζυγό της στο χειμερινό θέρετρο του Άσπεν στο Κολοράντο. Πάντως, η Χάιντι εμφανίστηκε μόνη στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών την περασμένη Παρασκευή.

Στο μεταξύ, και περιμένοντας τα διαδικαστικά, έφτασε και η επίσημη επιβεβαίωση του χωρισμού μέσα από κοινή ανακοίνωση που εξέδωσε το διάσημο ζευγάρι:

"Παρόλο που απολαύσαμε επτά χρόνια γάμου γεμάτα αγάπη, πίστη και ευτυχία, ύστερα από πολύ σκέψη αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Νιώθαμε βαθύτατο σεβασμό ο ένας για τον άλλο σε όλη τη διάρκεια της σχέσης μας και συνεχίζουμε να αγαπιόμαστε πολύ, αλλά απομακρυνθήκαμε. Πρόκειται για έναν φιλικό χωρισμό και το καλό των παιδιών μας παραμένει η μεγάλη μας προτεραιότητα, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης. Ευχαριστούμε την οικογένειά μας, τους φίλους και τους θαυμαστές για την συμπαράσταση. Και για το καλό των παιδιών μας, εκτιμούμε βαθύτατα το ότι θα σεβαστείτε το ιδιωτικό της υπόθεσης".

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως η Κλουμ και ο Σιλ αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια ενώ μετά το γάμο τους τον Μάιο του 2005 σε παραλία του Μεξικό, το ζευγάρι ανανέωνε κάθε χρόνο τους γαμήλιους όρκους του.

Η Κλουμ γνώρισε τον Σιλ το 2004 στη Χαβάη ενώ ήταν ήδη έγκυος στην πρωτότοκη κόρη της, την επτάχρονη σήμερα Λένι , καρπό της σχέσης της με τον ιταλό επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατόρε (Flavio Briatore). Ο 48χρονος Σιλ ήταν παρόν στη γέννηση της Λένι την οποία αργότερα υιοθέτησε.

Η πρόταση γάμου ήρθε για την Κλουμ στις 23 Δεκεμβρίου του 2004 ενώ έκτοτε το ζευγάρι απέκτησε 3 παιδιά: τον 6χρονο Χένρι, τον 5χρονο Γιόχαν και την 2χρονη Λου.

Ξακουστό είναι το αποκριάτικο πάρτυ που οργανώνει κάθε χρόνο το ζευγάρι στην έπαυλή του (φέτος μεταμφιέστηκαν σε πιθηκάκια) ενώ σε κάθε εμφάνισή τους μας έδειχναν τι σημαίνει έρωτας με τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης τους!

Kατερίνα Πατούλια