Λαγούτης: «Με την Κατερίνα συνταξιδεύουμε...»

19.01.2012
«Μπορεί όταν ακούμε για μία νέα σχέση να ευχόμαστε... «καλοστέριωτη», όμως στην περίπτωση του Πέτρου Λαγούτη και της Κατερίνας Παπουτσάκη η μόνη ευχή που μπορείς να δώσεις, είναι... «Ώρα καλή στην πρύμνη

«Μπορεί όταν ακούμε για μία νέα σχέση να ευχόμαστε... «καλοστέριωτη», όμως στην περίπτωση του Πέτρου Λαγούτη και της Κατερίνας Παπουτσάκη η μόνη ευχή που μπορείς να δώσεις, είναι... «Ώρα καλή στην πρύμνη σας κι αέρα στα πανιά σας»! Γιατί βλέπεις, το νεόκοπο και κυνηγημένο ζεύγος της showbiz δεν έχει σχέση, απλά... συνταξιδεύει! Τώρα αν πάνε ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, θα σε γελάσω.

Πάντως, τον προσδιορισμό της σχέσης τους τον έκανε ο ίδιος ο Λαγούτης σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town». Αν και δεν ήθελε να μιλήσει περισσότερο για την Παπουτσάκη, αρκέστηκε να σχολιάσει ότι ««Με την Κατερίνα συνταξιδεύουμε». Πςςςς. Μιλάμε για... βαθιά φιλοσοφία!

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι βρίσκεται στην καλύτερη του φάση σε ο, τι αφορά τον χωρισμό του με την Μυρτώ Αλικάκη. Και πλέον νιώθει πιο καλά από ποτέ για να διαχειριστεί μία νέα σχέση (ή... ταξίδι) στη ζωή του. Να ναι καλά τα παιδιά, να συνταξιδεύουν. Α, και μακριά από τα βράχια!