Στο κλαρί βγήκε η 10χρονη κόρη της Κρόφορντ

19.01.2012
Με τέτοια γονίδια, το μέλλον της μικρής Κάια (Kaia) ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένο για την… πασαρέλα. Η αρχή έγινε ήδη και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) και του Ράντι Γκέρμπερ (Rande Gerber) έκανε το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ και δείχνοντας ξεκάθαρα… που ακριβώς πέφτει το μήλο.

Η 10χρονη Κάια πόζαρε για τη διαφημιστική καμπάνια της σειράς Young Versace και απέδειξε ότι έχει κληρονομήσει στο απόλυτο την άνεση της μητέρας της μπροστά από την κάμερα.

Από τη μεριά της, η Σίντι Κρόφορντ, η οποία υπήρξε επί χρόνια στην ελίτ των τοπ μόντελς παγκοσμίως, δεν μπόρεσε να κρύψει την περηφάνια που ένιωσε για το βλαστάρι της.

"Είμαι ενθουσιασμένη που η Κάια επιλέχτηκε για να συμμετάσχει στην πρώτη διαφήμιση της σειράς Young Versace. Έχω τόσες ζεστές αναμνήσεις από τον καιρό που πέρασα με τον Τζιάνι και την Ντονατέλα", δήλωσε η περήφανη μαμά προσθέτοντας ότι ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφηση, την οποία και χαρακτήρισε "υπέροχη".

Η 45άρα και πάντα κούκλα Σίντι Κρόφορντ είχε ποζάρει και η ίδια για καμπάνια του Τζιάνι Βερσάτσε (Gianni Versace) στις αρχές της δεκαετίας του 90 μαζί με άλλα διάσημα μοντέλα της εποχής, οπότε η επιλογή της κόρης της σε αυτή τη σειρά, θα μπορούσε να αποτελεί κάτι σαν… φυσική συνέχεια!

Από την πλευρά της και εκ μέρους του διάσημου οίκου μόδας, η Ντονατέλα Βερσάτσε (Donatella Versace) εξέφρασε τον θαυμασμό της για το έμφυτο ταλέντο της Κάια.

"Όπως ακριβώς η μαμά της, η Κάια έχει ένα πολύ σπουδαίο χάρισμα. Η κάμερα τη λατρεύει", υποστήριξε η αδελφή του δολοφονημένου διάσημου σχεδιαστή, υπογραμμίζοντας τη σημασία που είχε η παρουσία της μαμάς Σίντι σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφησης.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα