Τζόνι Ντεπ - Βανέσα Παραντί: Σφαγές & Θλίψη

19.01.2012
Τα νέα για τον χωρισμό ενός από τα ζευγάρια-σταθερές αξίες στο Χόλιγουντ έσκασαν σαν βόμβα πριν από λίγο καιρό. Και οι λεπτομέρειες που ακολουθούν, μόνο ευχάριστες δεν είναι…

Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και η Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ τα τελευταία 14 χρόνια και παρόλο που δεν είχαν παντρευτεί έχουν δύο παιδιά μαζί, τη 12χρονη Λίλι-Ρόουζ (Lily-Rose) και τον 9χρονο Τζακ (Jack).

Παρόλο που επίσημα τα νέα για τον χωρισμό τους δεν έχουν επιβεβαιωθεί, οι πρώην σύντροφοι λέγεται ότι δεν γύρισαν σελίδα στη ζωή τους… αναίμακτα.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", ο Ντεπ και η Παραντί τσακώνονται συνέχεια και δεν μπορούν να αποφασίσουν πού και πώς θα συνεχίσουν τις ζωές τους, ενώ το περιοδικό "People" τους παρουσιάζει χωρισμένους –στην ουσία- εδώ και δύο χρόνια! Απλά τώρα σταμάτησαν να το... παλεύουν.

Βανέσα μισεί το Λος Άντζελες και θέλει να γυρίσει στο Παρίσι, ενώ ο Τζόνι δεν θέλει να δεσμευτεί και προτιμά να παραμείνει στις ΗΠΑ για χάρη της καριέρας του", μεταφέρουν πηγές της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού "Grazia".

"Ο Τζόνι δεν χειρίζεται τίποτα καλά αυτό τον καιρό", υποστηρίζει το Radar Online, συμπληρώνοντας ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του ανησυχούν πολύ για τις αντιδράσεις του.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο Ντεπ έχει ήδη έρθει σε επαφές με δικηγόρους ώστε να προχωρήσει στην όσο το δυνατόν πιο ομαλή και τυπική λήξη της σχέσης.

"Δεν είναι παντρεμένοι αλλά είναι μαζί τόσα χρόνια. Έχουν παιδιά και περιουσία μαζί, οπότε ο χωρισμός δεν είναι κάτι εύκολο", μεταφέρουν τα δημοσιεύματα ενώ μια ματιά στον σκυθρωπό Τζόνι Ντεπ στην πρόσφατη εκδήλωση για τις Χρυσές Σφαίρες δίνει μια πολύ καλή εικόνα για τη διάθεσή του.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι σημάδια είχαν υπάρξει και νωρίτερα.

Για παράδειγμα, παρόλο που τόσο ο Ντεπ όσο και η Παραντί βρισκόταν στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο, η 39χρονη τραγουδίστρια δεν συνόδευσε τον 48χρονο σύντροφό της στην πρεμιέρα της ταινίας του "The Rum Diary". Προτίμησε να πάει σε μια συναυλία, αντίθετα…

Τότε, το γεγονός δεν είχε εκτιμηθεί αναλόγως, όμως, με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις, μπαίνει και αυτό στη θέση του…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα