Ριάνα & Μπράουν: Κρυφά μαζί επί ένα χρόνο!

19.01.2012
Φαίνεται ότι το "πάθημα" δεν της έγινε "μάθημα" της διάσημης τραγουδίστριας και αποφάσισε να ξαναγυρίσει στον τόπο του… εγκλήματος!

Φήμες ήθελαν τη Ριάνα (Rihanna) και τον Κρις Μπράουν (Chris Brown) να έχουν έρθει ξανά πιο… κοντά, αλλά τώρα ο κακές γλώσσες έχουν γίνει πιο σαφείς και θέλουν τους πρώην συντρόφους να είναι ξανά ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο!

Και φυσικά το νέο δεν θα ήταν καθόλου παράξενο αν δεν υπήρξε η προϊστορία μεταξύ των δύο πρώην εραστών, οι οποίοι χώρισαν πριν από τρία χρόνια με πολύ άσχημο τρόπο.

Ο Μπράουν έδειρε άσχημα τη Ριάνα, η οποία του έκανε μήνυση, το δικαστήριο τον καταδίκασε, επιδικάζοντάς του μάλιστα και περιοριστικά μέτρα και φυσικά το ζευγάρι χώρισε.

Στο μεταξύ, ο τραγουδιστής έδειξε να συμμορφώνεται και να "αναμορφώνεται", επιδεικνύοντας σοβαρή μεταμέλεια, γεγονός που προφανώς εκτιμήθηκε από την πρώην αγαπημένη του που παρόλο που ισχυριζόταν ότι "έχασε πολύ καιρό μαζί του", αποφάσισε να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία.

Πληροφορίες θέλουν του δύο τραγουδιστές να βρίσκονται συχνά τους τελευταίους 12 (!) μήνες, έχοντας αφήσει ξεκάθαρα πίσω τους το παρελθόν.

"Συναντιούνται συχνά μεταξύ τους και το πάθος είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορεί να έχει καλό τέλος, ούτε αυτή η ιστορία", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "US Weekly".

"Η Ριάνα λατρεύει να ζει επικίνδυνα και η επαφή με τον Κρις της δίνει το ρίσκο που αγαπά", μεταφέρουν πηγές κοντά στη Ριάνα, ενώ επίσημα οι εκπρόσωποι των δύο τραγουδιστών δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση.

Αντίθετα, από την πλευρά του Μπράουν η δήλωση του εκπροσώπου ξεκαθαρίζει ότι οι δυο τους "είναι απλά φίλοι".

Κατά τα άλλα, η 23χρονη σέξι τραγουδίστρια εντυπωσιάζει ακόμη μιά φορά ποζάροντας με τα εσώρουχα του Armani.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τους δύο καλλιτέχνες σε μια παλιότερη κοινή τους εμφάνιση.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα