Πώς φούσκωσαν τα στηθάκια της Κάμερον Ντίαζ;

12.01.2012
Η 39χρονη ηθοποιός είναι διάσημη για το καλογυμνασμένο κορμί της, όμως το μπούστο δεν υπήρξε ποτέ το… δυνατό της σημείο.

Η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) εντοπίστηκε πρόσφατα σε μία παραλία της Χαβάης και η εικόνα –που μιλάει από μόνη της- δεν άφηνε περιθώρια για αμφιβολίες.

Όπως μεταδίδει και το περιοδικό "Νational Enquirer" η διάσημη ηθοποιός υπέκυψε στο νυστέρι, θέλοντας να ανέβει ένα νούμερο στο… σουτιέν.

Ο πλαστικός χειρουργός δρ. Άντονι Γιουν (Dr Anthony Youn) -που όμως δεν είναι γιατρός της σταρ, ας σημειωθεί- υποστηρίζει ότι όντως η Ντίαζ έκανε προσθετική στήθους χρησιμοποιώντας όμως σχετικά μικρά εμφυτεύματα σιλικόνης.

"Με δεδομένο ότι το πρήξιμο μπορεί να κρατήσει αρκετές εβδομάδες, υποπτεύομαι ότι η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε πριν από 2-3 εβδομάδες, τουλάχιστον", υποστηρίζει ο ειδικός.

Πάντως, η Κάμερον Ντίαζ, η οποία έκανε πλαστική στη μύτη της το 2006 αφού την είχε σπάσε 4 (!) φορές, είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό "Marie Claire" ότι θα ήθελε πολύ να έχει πιο πολλές καμπύλες, αλλά ο σωματότυπός της δεν τη βοηθά.

Το 2010, πάλι, μιλώντας στη Βρετανική "Vogue" η 39χρονη ηθοποιός είχε ομολογήσει ότι δεν κάνει καμία κίνηση τώρα, "αλλά δεν μπορούσε να αποκλείσει τίποτα για το μέλλον". Τελικά μπορεί το "μέλλον" να έφτασε λίγο νωρίτερα.

Όσο για τα προσωπικά της; Μετά τις σχέσεις της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) και τον Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez), η Κάμερον λέγεται ότι τον τελευταίο καιρό είναι ζευγάρι με τον γνωστό ράπερ Diddy.

Στα επαγγελματικά της, η Ντίαζ μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας "What To Expect When You’re Expecting" δίπλα στην Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) με την οποία όμως η χημεία δεν λειτούργησε με τον καλύτερο τρόπο... Έστω!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα