Ο Άστον Κούτσερ φοράει ακόμα τη βέρα του

12.01.2012
Αγνώριστος εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο 33χρονος ηθοποιός, ο οποίος φαίνεται ότι βαρέθηκε το λουκ με τα μακριά μαλλιά και τα μούσια και τα πήρε όλα με την… ψιλή.

Όμως, αυτό δεν ήταν το μόνο ενδιαφέρον στοιχείο στη χθεσινή εμφάνιση του Άστον Κούτσερ (Άστον Κούτσερ) αφού όλων τα βλέμματα είχαν εστιάσει στο αριστερό του χέρι όπου φορούσε ακόμη τη βέρα του.

Παρά το γεγονός ότι μετά τις αποκαλύψεις για την απιστία του, η επί έξι χρόνια σύζυγος του, Ντέμι Μουρ (Demi Moore) ανακοίνωσε επίσημα ότι το γάμος τους είναι παρελθόν, ο Κούτσερ δεν φαίνεται να το βάζει κάτω.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι όχι μόνο φορούσε τη βέρα στο δάχτυλό του, αλλά ότι πολύ συχνά την άγγιζε και τη γύριζε επιδεικτικά. Αν αυτό δεν… φωνάζει "προσπάθεια επανασύνδεσης", τι άλλο κάνει;

Τώρα βέβαια το ότι όλη αυτή η συμπεριφορά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το γεγονός ότι ο Κούτσερ έχει ήδη μοστράρει τη νέα του αγαπημένη είναι μια... άλλη ιστορία. Έτσι και αλλιώς... "είναι τρελοί αυτοί οι διάσημοι".

Όσο για την καινούρια "καθωσπρέπει" εικόνα του; Ο Άστον απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις προτρέποντας το κοινό να παρακολουθήσει την εξέλιξη του τηλεοπτικού σόου "Two and a half men", στο οποίο πρωταγωνιστεί για να καταλάβει. "Η αλλαγή έχει άμεση σχέση με το σενάριο", εξήγησε, ο ηθοποιός που πήρε τη σκυτάλη από το Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) πριν από μερικούς μήνες.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα