Έξαλλη η Άνιστον με τον Θερού!

12.01.2012
Δεν μπήκε πολύ καλά ο χρόνος για τη διάσημη ηθοποιό, η οποία σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα δεν πήρε το "δώρο" που περίμενε από τον… Άγιο Βασίλη.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) τσακώθηκε πολύ άγρια με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) μέσα στις γιορτές γιατί εκείνος δεν έδειξε διάθεση να… επισημοποιήσει τη σχέση τους, όπως περίμενε εκείνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "In Touch" η 42χρονη Τζεν ένιωσε "πληγωμένη και προδομένη" όταν αντί για το πολυπόθητο μονόπετρο ο Τζάστιν της έκανε δώρο μία… τσάντα.

Το ζευγάρι είχε πάει για σκι στο Τελουράιντ του Κολοράντο και η Άνιστον τα έχασε τελείως όταν έμεινε με το μεγάλο "Ναι" στα χείλη.

Το αίμα της ανέβηκε στο κεφάλι και άρχισε έναν τρικούβερτο καυγά που κράτησε μέχρι την επιστροφή τους στη Νέα Υόρκη, όπου μην αντέχοντας άλλο, ο Θερού μάζεψε τα μπογαλάκια του και πήγε να μείνει στο σπίτι ενός φίλου μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

"Η Τζεν νιώθει ότι έχει επενδύσει πάρα πολλά σε αυτή τη σχέση και περίμενε τον Τζάστιν έτοιμο να δεσμευτεί. Όμως θα έπρεπε να έχει τον νου της και να μην τον πιέζει τόσο πολύ", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού τονίζοντας ότι η Άνιστον δεν θέλει σύντροφο, αλλά… σύζυγο. Για να δούμε…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα