Έγκυος σταρ του Dancing

10.01.2012
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει σταρ του Dancing with the stars, αφού σε λίγους μήνες από τώρα θα γίνει μανούλα! Ο λόγος για την Μαρία Τσουρή, η οποία όπως αποκάλυψε στο Made in Star είναι σχεδόν τεσσάρων μηνών έγκυος

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει σταρ του Dancing with the stars, αφού σε λίγους μήνες από τώρα θα γίνει μανούλα! Ο λόγος για την Μαρία Τσουρή, η οποία όπως αποκάλυψε στο Made in Star είναι σχεδόν τεσσάρων μηνών έγκυος. Εξάλλου, φήμες περί εγκυμοσύνης της είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό, αλλά η γνωστή πολίστρια προτίμησε τότε να μην τις επιβεβαιώσει.

Τώρα που όλα βαίνουν καλώς, μίλησε για το ευτυχές γεγονός. Η Τσουρή και ο αγαπημένος της Παναγιώτης Βασιλόπουλος την Πρωτοχρονιά επισημοποίησαν τη σχέση τους, αφού εκείνος της έκανε πρόταση γάμου με το απαραίτητο μονόπετρο το οποίο κοσμεί πλέον το δάχτυλό της. Στην κάμερα του Made in Star, η Τσουρή μίλησε και για το γάμο της και πώς τον φαντάζεται, ενώ και για τη σχέση της με τη μέλλουσα πεθερά, που είναι άψογη. Άντε βρε... με έναν πόνο!!!