Παντρεύεται η Δήμητρα Ματσούκα;

05.01.2012
Έτοιμη να πει το μεγάλο «ναι» και να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή, της οποίας είναι πιστή, θέλουν οι φήμες την... Δήμητρα Ματσούκα. Ο γιες. Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η σέξι ηθοποιό όχι μόνο να δεν έχει χωρίσει από τον Φώτη Βαλλάτο

Έτοιμη να πει το μεγάλο «ναι» και να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή, της οποίας είναι πιστή, θέλουν οι φήμες την... Δήμητρα Ματσούκα. Ο γιες. Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η σέξι ηθοποιό όχι μόνο να δεν έχει χωρίσει από τον Φώτη Βαλλάτο, αλλά εκείνος της έκανε πρόταση γάμου την Πρωτοχρονιά! Μία που μπήκε ο νέος χρόνος, μία που βγήκε το βιλούδινο κουτάκι με το μονόπετρο.

Να δούμε την Ματσούκα νύφη και η συντέλεια των Μάγια θα είναι ένα... κούνημα 5,2 Ρίχτερ το πολύ! Κι εκεί που αρχίσαμε να κάνουμε όνειρα για νυφικά και γάμους, έρχεται στενός φίλος του ζευγαριού και με μιας διαψεύδει τα δημοσιεύματα. Όπως τονίζει ο «επιστήθιος φίλος» στο People, το ζευγάρι, προς το παρόν, δεν έχει σκοπό να επισημοποιήσει την σχέση του.

Αλλά και η υποτιθέμενη πρόταση γάμου, παραμένει... υποτιθέμενη, αφού δεν έγινε ποτέ. (Σνιφ, σνιφ). Πάντως, όλο το παραπάνω, με προτάσεις γάμου και «I do» ακούγεται κουλό, αφού δεν πάει πολύς καιρός από τις τελευταίες δηλώσεις της Ματσούκα στο «Πρωινό Mou», όπου απέκλεισε το ενδεχόμενο γάμου και την... τεκνοποίηση. Αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις. Γιατί, ξυπνάς μια μέρα και λες απλά ένα... «I do».