Ένας ποδοσφαιριστής μπήκε ανάμεσα σε Ψινάκη - Θεοχάρη;

03.01.2012
O Ηλίας Ψινάκης και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους, αφού εδώ και καιρό έχουν διακόψει την "άτυπη" συνεργασία τους. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο νεαρός ηθοποιός-τραγουδιστής δεν έχουν πολλές επαφές

O Ηλίας Ψινάκης και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους, αφού εδώ και καιρό έχουν διακόψει την "άτυπη" συνεργασία τους. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο νεαρός ηθοποιός-τραγουδιστής δεν έχουν πολλές επαφές και σε προσωπικό επίπεδο, αφού έχουν να μιλήσουν τουλάχιστον ένα μήνα. Ωστόσο, όπως τόνισε, δεν έχουν τσακωθεί, αφού πρόκειται για μία σχέση ζωής και μία φιλία που κρατάει πολλά, πολλά χρόνια. Από τότε δηλαδή που ο Θεοχάρης ήτο bebe και ο Ψινάκης του άλλαζε πάνες.

Κι απορείς τώρα εσύ (κι εγώ μαζί) τι συνέβη τι και διεκόπη η συνεργασία τους, η οποία είχε ξεκινήσει δυναμικά με τον μάνατζερ να στηρίζει τον Θεοχάρη στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι. Θα θυμάσαι, άλλωστε πέρυσι που τον «έκοψαν» από τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον και την αντίδραση του Ηλία. Λοιπόν, όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη» κάποιος μπήκε ανάμεσα τους και ήρθε το τέλος.

Και αυτός ο «κάποιος» είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, ο Δημήτρης Ασλανίδης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο FAB5. Ο Ψινάκης στο πρόσωπο του νεαρού είχε ένα μεγάλο(;) ταλέντο και νέο αστέρι και μετά το τέλος του παιγνιδιού αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί του και να τον βοηθήσει στο όνειρό του να γίνει μοντέλο. Μάλιστα σε ουκ ολίγες εξόδους του Ψινάκη έχουμε δει το νεαρό ποδοσφαιριστή να τον συνοδεύει.

Και όπως υποστηρίζουν κάποιοι, αυτός ήταν και ο λόγος, η «πέτρα του σκανδάλου» που ψυχράθηκε με τον Θεοχάρη. Πάντως, η νέα «συνεργασία» του μάνατζερ δεν έχει περάσει απαρατήρητη και από τους υπόλοιπους του... Fab5, όπως που χου τον Τρύφωνα Σαμαρά. Γιατί μπορεί ο Ψινάκης μετά την απόλυση του από το παιγνίδι να έλεγε ότι σε αυτό έβρισκαν όλους τους ταλαίπωρους από τα Λιόσια και το Μενίδι, όμως το wanna be μοντελάκι το βρήκε σε αυτό.