Lady Gaga: αγκαλιά με το νέο αμόρε

30.12.2011
Τρεις μήνες μετά τις φήμες που την ήθελαν με καινούρια αγάπη, η 26χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια, τις επιβεβαίωσε με την πρώτη «κοινή» εμφάνιση.

Τρεις μήνες μετά τις φήμες που την ήθελαν με καινούρια αγάπη, η 26χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια, τις επιβεβαίωσε με την πρώτη «κοινή» εμφάνιση.

Η Lady Gaga εμφανίστηκε αγκαλιά με το καινούριο της αγόρι, χαλαρή και ερωτευμένη, μη δείχνοντας ίχνος ενόχλησης για τα φλας που άναψαν γύρω της.

Ο τυχερός λέγεται Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney), είναι ηθοποιός –γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά The Vampire Diaries- και με την Gaga γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της για το τραγούδι «You and I». (δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί).

Παρότι η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι επίσημα, το σαββατοκύριακο έκανε τις βόλτες τις αγκαλιά με τον Τέιλορ, γεγονός που σημαίνει μάλλον ότι αρχίζει να… χαλαρώνει με το γεγονός. Και να ετοιμάζεται για μια πιο επίσημη εμφάνιση, ίσως; Θα δείξει…

Πάντως, πληροφορίες της εφημερίδας «The Sun» αναφέρουν ότι το ζευγάρι δεν περνά τον χρόνο του σε ακριβά ξενοδοχεία και εξωτικούς προορισμούς, όπως πολλοί θα περίμεναν.

Αντίθετα, οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι η Lady να απολαμβάνει την παρέα του καλού της στο σπιτάκι που εκείνος μοιράζεται με τρεις κολλητούς του στην παραλία.

Παράλληλα, οι φήμες που θέλουν την Gaga έτοιμη να αγοράσει μια σπιταρόνα αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων στην Πενσυλβάνια για να στεγάσει τον νέο της έρωτα, ακόμη δεν έχουν διασταυρωθεί.

Ζωή Κίττα