Όταν η Γερμανού βλεφάριασε τον Άστον (τον Κούτσερ)

30.12.2011
Μέχρι εψές γνωρίζαμε ότι ο πρώην της Ντέμι Μουρ και κουκλάκι ζωγραφιστό Άστον Κούτσερ βρισκόταν στην Ιταλία με τη νέα του αγαπημένη και ψιλοσωσία της Ντέμι.

Μέχρι εψές γνωρίζαμε ότι ο πρώην της Ντέμι Μουρ και κουκλάκι ζωγραφιστό Άστον Κούτσερ βρισκόταν στην Ιταλία με τη νέα του αγαπημένη και ψιλοσωσία της Ντέμι.

Εχθές το βράδυ όμως, στο Ποσειδώνιο που τραγουδά ο Πάνος ο Κιάμος έκανε γκράντε εμφάνιση με μεγάλο παρεάκι, μάντεψε ποιός; Ο Άστον! Στου Πάνου διασκέδαζε και το Ναταλάκι η Γερμανού ντε, κι ενώ ολόκληρη η εγχώρια σόουμπιζ απορεί για τον πως να προφέρει το όνομα του χολιγουντιανού τεκνού (και Κάτσερ, και κούτσιρ και Κούτσκα κοντέψανε να τον ονομάσουν), η Ναταλία η Γερμανού έκανε ρεπορτάζ.

Παρέα με την Έλενα Παπαβασιλείου, είχαν την χαρά, την τιμή (ένα δάκρυ κυλά) να γνωρίσουν από κοντά τον Άστον και να του πιάσουν... το χέρι!

Η παρουσιάστρια αναμετέδιδε κάθε κίνηση του γόη από την μπουζουκιερί στο TWITTER:

"Μια απλή καθημερινή βραδιά στο villa mercedes με τον Ashton Kutcher στο μισό μέτρο. Φωτο δεν έχει. 5 μπράβοι μας αγριοκοιτάν"

"Πολλές απορίες μαζεμένες για τον Kutcher. Μακρύ καρέ μαλλί, χύμα ντύσιμο, μεγάλη παρέα, πολύ ποτό, πολύ τσιγάρο, 2 κούκλες στην παρέα..."

.".σοβαρός αρκετά, ευγενικός αρκετά, διασκέδαζε, δεν καμάκωνε, ψιλοχόρευε χαλαρός και ήξερε όλα τα ξένα τραγούδια απ έξω. Ρεπορτάζ όβερ!"

"μας σύστησε η Ελληνοαμερικανίδα φίλη του, ανταλλάξαμε χειραψία, nice to meet you, γειά σας!"

"ευτυχώς που είχα το Ελενάκι μάρτυρα απόψε όταν θα το λέμε στην εκπομπή, ο Δρυμούσης θα λεγε ότι το φαντάστηκα.'

"ασε το παλέψαμε.. Με το που σηκώναμε το κινητό τον έκρυβαν τρεις!"

Ο Κούτσερ πάλι στο Twitter του ούτε άχνα για Ελλάδα, Κιάμο, γαρύφαλλα ή Γερμανού. Στο φτύσιμο μας έχει. Κάτι άσχετα βιντεάκια ανεβάζει. Πάντως, με την ροπή που έχει στα πιο ώριμα κορίτσια και αν δει και το Ναταλάκι με μαγιό από θερινή φωτογράφιση, το βλέπω το ειδύλλιο να μπλέκεται.