Στο χειρουργείο ο Τσαλίκης

29.12.2011
Στο χειρουργείο μπήκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής, υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας του

Στο χειρουργείο μπήκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής, υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας του. Κι επειδή ο Τσαλίκης δεν αφήνει το κοινό του στα... μαύρα σκοτάδια, μέσα στους πόνους και την... παραζάλη φρόντισε να τους ενημερώσει μέσω Twitter από το βράδυ της Τετάρτης για την περιπέτεια υγείας του.

«Το 2011 φεύγει πανηγυρικά! Τώρα είμαι στο Caramela και σε 6 ώρες χειρουργούμαι για σκωληκοειδίτιδα… Μπήκα στις 10 το βράδυ νοσοκομείο… Βγήκα από το νοσοκομείο να δουλέψω… Ο γιατρός μου stand by κι απόψε… Κι εμείς on stage θα κάνουμε “Πανικό”…» Γιατί ναι, ο πόνος πόνος, αλλά και η δουλειά δουλειά.

Έτσι, με το που τελείωσε την εμφάνιση του στο κέντρο επέστρεψε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στην επέμβαση:

«Ευχαριστώ για τις ευχές… Είμαστε στην ετοιμασία… Ευτυχώς η αναισθησιολόγος είναι φίλη… (σιχαίνομαι τις βελόνες)» ξανά έγραψε στο Twitter του, ενώ ανέβασε και σχετική φωτογραφία. Και κάπου εκεί τελείωσε το... ιατρικό ανακοινωθέν, διότι ναρκώθηκε. Έννοια σου, όμως και μόλις συνέλθει από το χειρουργείο, θα μας ενημερώσει και πάλι.