Γεννάει από στιγμή σε στιγμή η Μπιγιονσέ

29.12.2011
Έκρυψε την εγκυμοσύνη της πολύ καλά μέχρι που μας αποκάλυψε την κοιλίτσα της στα μουσικά βραβεία του MTV τον περασμένο Αύγουστο.

Έκρυψε την εγκυμοσύνη της πολύ καλά μέχρι που μας αποκάλυψε την φουσκωμένη κοιλίτσα της στα μουσικά βραβεία του MTV τον περασμένο Αύγουστο.


Ο λόγος για την Μπιγιονσέ (Beyoncé) που σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail ετοιμάζεται να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα το νοσοκομείο ''St Luke’s Roosevelt'' στη Νέα Υόρκη είναι έτοιμο να υποδεχτεί την 30χρονη τραγουδίστρια ενώ βάσει του "MediaTakeOut.com", έχει γίνει κράτηση στη μισή πτέρυγα τοκετών του νοσοκομείου από την τραγουδίστρια, γεγονός βέβαια που η κλινική αρνείται να επιβεβαιώσει.


Η Μπιγιονσέ φαίνεται πως έχει μπει στον ένατο μήνα κύησης λαμβάνοντας υπόψη και τα γυρίσματα του κλιπ της για το τραγούδι "Countdown" όπου χαιρέτιζε τον κόσμο δηλώνοντας:

''Γεια σας, είναι 23 Σεπτεμβρίου και μαγνητοσκοπώ το βίντεό μου για το τραγούδι Countdown. Είμαι έξι μηνών έγκυος αλλά προσπαθούμε να κρύψουμε την κοιλίτσα μου με ένα ειδικό κορμάκι''.

Πάντως, ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας και του συζύγου της Jay -Z δεν ήταν διαθέσιμος για να κάνει κάποια δήλωση ενώ σύσσωμη η οικογένεια της εκρηκτικής τραγουδίστριας συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να κάνει ψώνια στη Νέα Υόρκη.

Όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν τον καρπό του έρωτα της Beyonce με το Jay- Z αφού ακόμα υπάρχουν φήμες για ψεύτικη εγκυμοσύνη. Τον Οκτώβριο πολλοί μίλησαν για πρόσθετη ψεύτικη κοιλιά από την Μπιγιονσέ σε τηλεοπτική της εμφάνιση στην Αυστραλία.

Η ίδια η τραγουδίστρια έχει επανειλημμένα τονίσει πως δεν αφήνει αυτές τις σαθρές κατηγορίες να την επηρεάσουν τώρα που βιώνει την καλύτερη στιγμή της ζωής της.

Δείτε ένα από τα πολλά βίντεο που κυκλοφόρησαν στο youtube με σκοπό να δείξουν την υποτιθέμενη "ψεύτικη κοιλιά" της Beyonce:

Κατερίνα Πατούλια