Σάντρα Μπούλοκ: "Το κέρατο με τσάκισε ανεπανόρθωτα"

28.12.2011
Για το δράμα που έζησε μετά την αποκάλυψη των απιστιών του πρώην συζύγου της Τζέσε Τζέιμς (Jesse James) μίλησε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock).

Για το δράμα που έζησε μετά την αποκάλυψη των απιστιών του πρώην συζύγου της Τζέσε Τζέιμς (Jesse James) μίλησε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock).

Με αφορμή την νέα της ταινία ''Extremely Loud & Incredibly Close'', η 47χρονη Μπούλοκ μίλησε στο ''Assosiated Press'' για τα συναισθήματα που την κατέκλυσαν όταν την επόμενη της βράβευσής της με Όσκαρ για την ερμηνεία στην ταινία '' The Blind Side'' το 2010, έμαθε (η ίδια και όλος ο κόσμος) από την ερωμένη του συζύγου της Μισέλ "Βόμβα" ΜακΓκί (Michelle "Bombshell" McGee) τα πάντα για την απιστία του Τζέιμς και την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε!

Η Μπούλοκ τόνισε πως ένιωσε λες και είχε σπάσει μια για πάντα μετά το σκάνδαλο με τις απιστίες του Τζέσε Τζέιμς και ήταν λες και ράγισε για πάντα η καρδιά της.

Μέσα σε όλο αυτό το προσωπικό δράμα, η 47χρονη ηθοποιός έχασε το πάθος που είχε για την ηθοποιία:

"Ήμουν πανευτυχής, στην καλύτερή μου φάση και μέσα σε μια μέρα ένιωσα τσακισμένη οριστικά. Ειλικρινά δεν μπορούσα να δουλέψω, πνιγόμουν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για όλο αυτό. Αλλά η ευκαιρία με 'Extremely Loud & Incredibly Close' με ξεπερνούσε".

Και ήταν ο σκηνοθέτης Στίβεν Ντόλντρι (Stephen Daldry) που έπεισε την Μπούλοκ να επιστρέψει στα κινηματογραφικά πλατό και να παίξει στο πλευρό του Τομ Χανκς. Η ταινία εκτυλίσσεται μετά τα δραματικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2011 και η Μπούλοκ ένιωσε ευλογημένη που είχε την ευκαιρία να συμμετέχει στο εν λόγω πρότζεκτ.

''Περάσαμε τέλεια. Έμαθα να μην είμαι πια μια εγωίστρια ηθοποιός. Ήθελα να δουλέψω, να βρίσκομαι απλά στο πλευρό του σκηνοθέτη μας. Είναι ο καλύτερος''.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το χωρισμό της με το Τζέσε Τζέιμς, η Μπούλοκ υιοθέτησε τον μικρό Λούις (Louis) ενώ ο Τζέιμς αρραβωνιάστηκε την σταρ ενός ριάλιτι Kat Von D, η οποία τον χώρισε επειδή...την απάτησε με άλλες!

Ας θυμηθούμε και ομιλία της Μπούλοκ κατά την παραλαβή του βραβείου Όσκαρ το 2010 χωρίς να γνωρίζει το τσουνάμι που καταφτάνει.

Κατερίνα Π.