Σκάνδαλο: Η Σίσσυ φωτογραφήθηκε στα γόνατα υπουργού!!!

20.12.2011
Βρε κοίτα τι μαθαίνει κανείς άμα παρακολουθεί καμιά φορά Πρωινό ΑΝΤ1. Άγνωστες πτυχές από τη ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία το πρωί της Τρίτης προχώρησε σε μία… συγκλονιστική αποκάλυψη. (Απορώ πώς της

Βρε κοίτα τι μαθαίνει κανείς άμα παρακολουθεί καμιά φορά Πρωινό ΑΝΤ1. Άγνωστες πτυχές από τη ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία το πρωί της Τρίτης προχώρησε σε μία… συγκλονιστική αποκάλυψη. (Απορώ πώς της είχε ξεφύγει όλα αυτά τα χρόνια και δεν την είχε πει και αυτή την εμπειρία της).

Η Χρηστίδου που λες εξομολογήθηκε ότι κάποτε κάθισε στα γόνατα υπουργού κι εκείνος (άκουσον άκουσον) της έδεσε τα κορδόνια. Και θα μπορούσες να το πεις και… σκάνδαλο, αλλά όοοχι δεν ήταν. Επρόκειτο για την πρώτη «επαγγελματική» εμπειρία της Σίσσυς σε μικρή ηλικία, αφού το περιστατικό συνέβη την περίοδο 1987 - 1988, όταν η Σίσσυ ήταν 7 ετών και είχε πρωταγωνιστές εκείνη και τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, που διετέλεσε και δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Στο παλιό μου το σπίτι, στο από κάτω διαμέρισμα, έμενε ο Πηλίδης, γνωστός φωτογράφος και διαφημιστής της Θεσσαλονίκης. Κάποια στιγμή πήγε στην μαμά μου και με ζήτησε για φωτογράφηση. Η μαμά μου είπε “όχι”, αλλά εγώ φώναζα “θέλω”», άρχισε την εξιστόρηση η Σίσσυ μόλις ο Χρήστος Φερεντίνος έφερε στο φως την ιστορία.

Η φωτογράφηση ήταν για τις βουλευτικές εκλογές και το κόνσεπτ ήθελε την Χρηστίδου να κάθεται στα γόνατα του Παπαγεωργόπουλου και να της δένει τα κορδόνια, καθότι και του αθλητισμού. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έχει κρατήσει την επίμαχη αφίσα.