Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Καραβάτου

20.12.2011
Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της, αλλά και το άδοξο «κόψιμο» του Κους Κους έκανε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou». Η 37χρονη παρουσιάστρια

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της, αλλά και το άδοξο «κόψιμο» του Κους Κους έκανε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou». Η 37χρονη παρουσιάστρια βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης και για πρώτη φορά μίλησε τόσο για την μητρότητα όσο και για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Ανανεωμένη, με κοντά μαλλιά κι έχοντας χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης της δήλωσε ότι διανύει μία περίοδο ευτυχίας, αλλά με πολλά ξενύχτια, αφού θηλάζει αποκλειστικά τη μικρή και το πρόγραμμα είναι άστατο. Αποκάλυψε επίσης ότι η μικρή μοιάζει στον Κρατερό, ενώ από εκείνη έχει πάρει το…ύφος.

Και πάμε στα τηλεοπτικά και αν της λείπει η δουλειά της: «Φυσικά και μου λείπει. Είναι δυνατόν να μη μου λείπει; Εννοείται! Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψω στη δουλειά μου και θα κάνω ό, τι κάνει μια μαμά που γυρίζει στη δουλειά της» Για το «κόψιμο» ωστόσο του Κους Κους και τον τρόπο που της φέρθηκαν στονAlpha απέφυγε να μιλήσει.