Ένας ροκάς για τη Σκάρλετ Γιόχανσον

19.12.2011
Ακολουθώντας το παράδειγμα τόσων και τόσων συναδέλφων της που ζευγαρώνουν με μουσικούς, η 27χρονη ηθοποιός, φαίνεται ότι βρήκε τον… δικό της


Ακολουθώντας το παράδειγμα τόσων και τόσων συναδέλφων της που ζευγαρώνουν με μουσικούς, η 27χρονη ηθοποιός, φαίνεται ότι βρήκε τον… δικό της.

Μετά τη Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman), την Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson), την Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) και την Κέιτ Μος (Kate Moss), ήρθε η σειρά της Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) να βρει τον ροκά της.

Σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τη Σκάρλετ, η οποία παρεμπιπτόντως πέρσι χώρισε από τον επί δύο χρόνια σύζυγό της, Ράιαν Ρέινονλντς (Ryan Reynolds), να έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά του κιθαρίστα του συγκροτήματος "Tribes", Νταν Γουάιτ (Dan White).

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sunday Mirror" οι δύο νέοι γνωρίστηκαν στο Λονδίνο όπου η Γιόχανσον βρέθηκε τον τελευταίο καιρό για τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας "Under The Skin".

επαφή μεταξύ τους ήταν στιγμιαία και είναι αχώριστοι τις τελευταίες εβδομάδες" μεταφέρουν πηγές της εφημερίδας, ενώ καθώς το θέμα είναι ακόμη νωπό και η Σκάρλετ έχει δείξει ότι από το διαζύγιο και μετά μόνο σταθερή δεν είναι στις σχέσεις… όλα παίζουν.

Στο βίντεο που ακολουθεί, πάρτε μια γεύση από τη μουσική των "Tribes" με το τραγούδι τους "Sappho".

Ζωή Κίττα