Γουστάρει Κιμ Καρντάσιαν ο Κάνιε Γουεστ

16.12.2011
Καινούρια κατάκτηση για την εντυπωσιακή 30χρονη ριάλιτι σταρ που χώρισε πριν καλά καλά παντρευτεί.

Καινούρια κατάκτηση για την εντυπωσιακή 30χρονη ριάλιτι σταρ που χώρισε πριν καλά καλά παντρευτεί.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) παρακολούθησε χθες τη συναυλία "Watch the Throne" με τον Τζέι Ζι (Jay-Z) και τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West).

Σύμφωνα με πηγές των "New York Daily News", όμως, στο πάρτι που ακολούθησε μετά τη συναυλία, ο Κάνιε είχε μάτια μόνο για την Κιμ.

"Ο Κάνιε κοίταζε την Κιμ σαν ξερολούκουμο. Τη χούφτωνε παντού, χαϊδεύοντας το κεφάλι της και αγγίζοντας τη μέση της", μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο γνωστός ράπερ "πέθαινε να τη φιλήσει, αλλά δεν το έκανε γιατί ήταν και άλλοι άνθρωποι στον χώρο".

Η Κιμ παρακολούθησε τη συναυλία με την αδελφή της Κλόι (Khloé) και τη μητέρα της, Κρις Τζένερ (Kris Jenner) καθώς και τον σύντροφο της Κόρτνεϊ (Kourteney), Σκοτ Ντίσικ (Scott Disick). Τα μέλη της διάσημης οικογένειας καθόταν στις πρώτες πρώτες θέσεις και στα παρασκήνια απόλαυσαν μεταχείριση VIP.

Σύμφωνα με πηγές, ακριβώς δίπλα στους Καρντάσιαν καθόταν η Μπιγιονσέ (Beyoncé), η οποία παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της δεν μπορούσε να μην καμαρώσει τον αντρούλη της.

Στο πάρτι που ακολούθησε, η Κιμ έδειχνε πολύ πολύ χαρούμενη και δεν μπορούσε να σταματήσει να χορεύει, ενώ σύμφωνα με το TMZ στην εντυπωσιακή δημοπρασία με τα κοσμήματα της Λιζ Τέιλορ (Liz Taylor) έδωσε $65.000 για να αποκτήσει τρία βραχιόλια με διαμάντια και νεφρίτη της θρυλικής ηθοποιού που αποτελεί ίνδαλμά της.

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε ένα τραγούδι του Κάνιε Γουεστ και του Τζέι Ζι (μαζί με φωνητικά του Ότις Ρέντινγκ).

Ζωή Κίττα