Ως Κούτσερ εξακολουθεί να συστήνεται η Ντέμι Μουρ

15.12.2011
Έξαλλη έγινε η 49χρονη ηθοποιός με τους φίλους της στο Twitter που όπως φαίνεται την έχουν… πρήξει με τα σχόλια που αφορούν στο γιατί δεν αλλάζει το όνομά της αφού έχει χωρίσει με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher).

Έξαλλη έγινε η 49χρονη ηθοποιός με τους φίλους της στο Twitter που όπως φαίνεται την έχουν… πρήξει με τα σχόλια που αφορούν στο γιατί δεν αλλάζει το όνομά της αφού έχει χωρίσει με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher).

Και για να εξηγούμε… Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) –γνωστή εθισμένη στο συγκεκριμένο κοινωνικό μέσο- έχει ανοίξει τον λογαριασμό της ως "@mrskutcher" και μέχρι σήμερα δεν τον έχει αλλάξει παρά τις αλλαγές στην προσωπική της ζωή.

"Το να αλλάξω το όνομά μου στο Twitter δεν είναι προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή. Λυπάμαι που ενοχλεί τόσους πολλούς από εσάς. Μήπως να σταματήσω να γράφω γενικά μέχρι να το αλλάξω; Έχει στ' αλήθεια τόσο σημασία;", αναρωτιέται με σαφή εκνευρισμό η Ντέμι, η οποία χώρισε με τον κατά 15 χρόνια μικρότερο σύζυγό της όταν έγινε γνωστό ότι την απάτησε –και μάλιστα την παραμονή της έκτης επετείου του γάμου τους.

"Με μεγάλη λύπη και βαριά καρδιά αποφάσισα να δώσω τέλος στον έξι ετών γάμο μου με τον Άστον. Ως γυναίκα, μητέρα και σύζυγος υπάρχουν ορισμένες αρχές και όρκοι που κρατώ ιερούς και με αυτή τη βάση επέλεξα να προχωρήσω μπροστά στη ζωή μου", είχε ανακοινώσει η Μουρ μέσω του εκπροσώπου της ενώ πολύ πρόσφατα είχαμε νέα και από την πέτρα του σκανδάλου.

Η 22χρονη Τεξανή Σάρα Λεάλ (Sara Leal), η οποία κοιμήθηκε με τον Κούτσερ τη νύχτα της… ακολασίας, αποκάλυψε ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστό το συμβάν, η ζωή της καταστράφηκε.

"Ήταν τελείως τρελό. Δεν είχα ιδέα που έμπλεκα. Μπορεί να φαίνεται ότι πήγαινα γυρεύοντας, αλλά δεν ήταν έτσι. Ο πατέρας μου δεν μου μιλάει και έχω λάβει ένα σωρό επιθετικά τηλεφωνήματα μέχρι και από γονείς φίλων. Απολύθηκα από τη δουλειά μου. Η καλύτερη φίλη μου, με την οποία είμαστε και συγκάτοικοι δεν θέλει να με δει πια και αναγκάστηκα να μετακομίσω", ομολόγησε η Σάρα, η οποία σαφώς έχει μετανιώσει για αυτό που έκανε, αλλά τώρα πια είναι αργά. Το κακό –από όλες και για όλες τις πλευρές- έχει γίνει….

Ζωή Κίττα