Πάμελα: τα χώνει σε Χειμωνέτο, Χριστοφόρου & επιτροπή

13.12.2011
Η Πάμελα έφυγε από το Dancing on Ice και άνοιξε το στοματάκι της και ξεσηκώθηκε ο Ντουνιάς! Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη της

Η Πάμελα έφυγε από το Dancing on Ice και άνοιξε το στοματάκι της και ξεσηκώθηκε ο Ντουνιάς! Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη της στο «Τv Έθνος» μίλησε για όλα αλλά φυσικά για την άδικη αποχώρηση της!

«Ο Χειμωνέτος και ο Χριστοφόρου θα έπρεπε να έχουν φύγει πριν από μένα. Ο Χειμωνέτος όταν έφαγε τις σαβούρες γέλαγε. Ούτε ο ίδιος πίστευε ότι θα μείνει», είπε το κορίτσι το πικραμένο και συνέχισε: « ο Χειμωνέτος έπεσε τρεις φορές. Ο Χριστοφόρου έχει φάει κι αυτός τόσες τούμπες. Όταν κάποιος τρώει τούμπα τον λυπόμαστε και τον κρατάμε;» και πήρε μια ανάσα και είπε και άλλα: «Τελικά έφυγε η Πάμελα. Τι να κάνουμε; Με τρώει, βέβαια, η αδικία», είπε πράγμα που δεν θέλει και πολύ μυαλό για να το καταλάβουμε από τα λεγόμενα της. Έχει σκάσει το κορίτσι...

Αλλά το κορίτσι τα έβαλε και με την κριτική επιτροπή και πιο συγκεκριμένα είπε: « ο κ.Κωστόπουλος δεν ήξερε τι έλεγε. Μια με είπε «χαζοαμερικανάκι» μετά πως «η Σάια και ο Ματέο είναι πιο ωραίο ζευγάρι». Η Παπαρίζου πως ήταν πιο δεμένη με τη Σάγια. Και με στεναχώρησε πολύ που την ώρα του πατινάζ ο κ. Κωστόπουλος μιλούσε με την σύζυγο του. Υποτίθεται πως έπρεπε να παρακολουθεί για να πάρει την τελική απόφαση», είπε και σίγουρα τα έβγαλε όλα από μέσα της.

Τα παράπονα λοιπόν είναι πολλά και προς όλες τις κατευθύνσεις, όπως φαίνεται. Και εγώ έχω να δηλώσω: Μα «χαζοαμερικανάκι» η Πάμελα; Και τέλοσπάντων μήπως και ο Κωστόπουλος έλεγε κάτι σοβαρό με την σύζυγο; Μπορεί να της έλεγε να φτιάξει κάνα καλό φαγητό στο σπίτι, δεν ξέρεις χρυσή μου!

Ελένη Αναστασάκη