Ερωτευμένος Χολίδης: "Πρώτη φορά νιώθω έτσι"

13.12.2011
Ο αοιδός Χρήτος Χολίδης μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, "Ελένη" και παραδέχτηκε ότι φέτος οι γιορτές για εκείνον

Ο αοιδός Χρήτος Χολίδης μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, "Ελένη" και παραδέχτηκε ότι φέτος οι γιορτές για εκείνον θα είναι τελείως διαφορετικές! Η σχέση του με την Δούκισσα Νομικού τον έχει αλλάξει σου λέω τελείως και φέτος οι γιορτές παίρνουν νόημα: "Κάθε Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Αυτά θα είναι ακόμα καλύτερα!» δήλωσε ο ερωτωχτυπημένος τραγουδιστής!
"Όπως όλοι οι άνθρωποι, είμαι χαρούμενος για τα Χριστούγεννα, και για την παρέα που θα έχω",
είπε ο Χρήστος εννοώντας φυσικά τα ο κορίτσι του, που όσο να πεις και εκείνο το ίδιο χαρούμενο θα είναι σίγουρα!]

Τέλος και αφού οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή σχετικά με το αν είναι ευτυχισμένος, δεν άντεξε και εκείνος και τα είπε όλα: "Είμαι ένα αγόρι που έχει ένα κορίτσι, όπως πολλοί άλλοι. Μπορώ να σου πω ότι είμαι καλά και πρώτη φορά νιώθω έτσι. Τώρα, όλα τα άλλα καλύτερα να μην τα λες, παρά μόνο στον άνθρωπό σου", ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου ανέφερε: "Το πιο ωραίο είναι να σου έρθει ξαφνικά αυτό, αλλά νομίζω είναι ακόμα νωρίς", είπε και σταμάτησα να τον φαντάζομαι γαμπρό! Άντε βρε τώρα που είναι γιορτές είναι η ευκαιρία να έρθει ξαφνικά η πρόταση!

Ελένη Αναστασάκη