"Η Κέιτ Γουίνσλετ με πέταξε σαν σκουπίδι"

12.12.2011
Πέρασαν τρεις μήνες από τον χωρισμό του με την 35χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και ο Λούις Ντάουλερ (Louis Dowler) αποφάσισε να ανοίξει το στόμα του και να πει τον πόνο του.


Πέρασαν τρεις μήνες από τον χωρισμό του με την 35χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και ο Λούις Ντάουλερ (Louis Dowler) αποφάσισε να ανοίξει το στόμα του και να πει τον πόνο του.

"Δεν πιστεύω ότι η Κέιτ (Kate) μου φέρθηκε και πολύ καλά", ομολόγησε το 35χρονο μοντέλο μιλώντας για τη Γουίνσλετ (Winslet), ενώ πρόσθεσε ότι το όλο ζήτημα είναι ακόμη νωπό στο μυαλό και την καρδιά του.

Βέβαια, δεν είναι και λίγο αυτό που πέρασε…

Τον Σεπτέμβριο, η Κέιτ Γουίνσλετ πήρε τον Ντάουλερ και πήγαν να περάσουν ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο στο νησί Νέκερ, όπου την είχε προσκαλέσει ο ιδιοκτήτης του, σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον (sir Richard Branson).

Το σαββατοκύριακο όμως, έμελλε να αποβεί επεισοδιακό σε πολλούς τομείς, αφού εκτός από μια τεράστια φωτιά που ξέσπασε, καταστρέφοντας σχεδόν ολοσχερώς την κεντρική έπαυλη του νησιού, η Κέιτ ερωτεύτηκε άλλον.

Εκείνες τις μέρες στο νησί Νέκερ βρισκόταν και αρκετά μέλη της οικογένειας του Μπράνσον, μεταξύ των οποίων και ο ανιψιός του, Νεντ Άμπελ Σμιθ (Ned Abel Smith).

Τι ακριβώς έγινε δεν είναι γνωστό, αλλά το γεγονός παραμένει ότι από το νησί η Γουίνσλετ έφυγε μαζί του, αφήνοντας τον Ντάουλερ στα κρύα του λουτρού και όπως φαίνεται με ένα τεράστιο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι του.

"Ήμουν ερωτευμένος μαζί της και αυτό δεν είναι κάτι που σταματά γυρίζοντας απλά έναν διακόπτη", ισχυρίζεται σήμερα ο Λούις, τονίζοντας πως "μάλλον η Κέιτ δεν του φέρθηκε και τόσο καλά"…

"Είχε έρθει μαζί μου στην Κορνουάλη, γνώρισε τους γονείς μου, ήμασταν συνέχεια μαζί… Νόμιζα ότι ήμασταν αχώριστοι", συνεχίζει σχεδόν μονολογώντας ο Ντάουλερ μην μπορώντας, προφανώς, να χωνέψει την τόσο βαριά χυλόπιτα…

Κατά τα άλλα, ο Άμπελ Σμιθ, ο οποίος παρεμπιπτόντως πριν από λίγα χρόνια άλλαξε το επίθετό του μέσω δημοψηφίσματος (!) σε "ΡόκενΡολ", χαίρεται τον έρωτά του με τη Γουίνσλετ έχοντας χωρίσει από τη σύζυγό του, Ελάιζα Πίρσον (Eliza Pearson). Εκείνη δέχτηκε τα μαντάτα πιο πολιτισμένα… Ίσως βέβαια να βοηθά και το γεγονός ότι η 23χρονη κοπέλα είναι κόρη του πολύ-εκατομμυριούχου υποκόμη Κάουντρεϊ. Ποιος ξέρει…

Στο μεταξύ και ενώ η Κέιτ Γουίνσλετ έχει χωρίσει από τον πρώην σύζυγό της, Σαμ Μέντες (Sam Mendes) εδώ και 18 μήνες, ο εκπρόσωπός του παραδέχτηκε επίσημα ότι ο διάσημος σκηνοθέτης διατηρεί δεσμό με την ηθοποιό Ρεμπέκα Χολ (Rebecca Hall), η οποία τότε είχε χαρακτηριστεί ως "το τρίτο πρόσωπο" στο διαζύγιο.

Ζωή Κίττα