Διπλή μαστεκτομή για την Τζουλιάνα Ράνσικ

07.12.2011
H 36χρονη παρουσιάστρια του E! News ανακοίνωσε τον Οκτώβριο ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού και τώρα προχώρησε ένα βήμα πιο κάτω.

H 36χρονη παρουσιάστρια του E! News ανακοίνωσε τον Οκτώβριο ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού και τώρα προχώρησε ένα βήμα πιο κάτω.

Όπως ανακοίνωσε χθες στο Today Show, η Τζουλιάνα Ράνσικ (Giuliana Rancic) αποφάσισε να προχωρήσει σε διπλή μαστεκτομή, τονίζοντας ότι είναι αποφασισμένη να διατηρήσει θετική αντιμετώπιση στην ασθένειά της.

Στη συνέχεια, η Ράνσικ εξήγησε ότι παρόλο που δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση, πιστεύει ότι ήταν η καλύτερη ενώ ταυτόχρονα ελπίζει ότι θα εμπνεύσει όλο και περισσότερες γυναίκες να παραμείνουν υγιείς.

"Πρώτα από όλα, θα ήθελα να διώξω από πάνω μου το στίγμα. Η λέξη 'μαστεκτομή' με τρόμαζε πολύ στην αρχή. Όμως ύστερα από έρευνα και μαθαίνοντας για την εξελίξεις στη συγκριμένη επέμβαση τα τελευταία 20 χρόνια, άλλαξα γνώμη. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Όχι μόνο μπορεί να σώσει τη ζωή σου, αλλά στο τέλος θα βγεις πιο υγιής και με μια πιο θετική εικόνα για τον εαυτό σου", εξήγησε με πάθος η Τζουλιάνα Ράνσικ συμπληρώνοντας επίσης ότι σε δεύτερη φάση θα ήθελε να ενθαρρύνει όλους τους ανθρώπους να ελέγχουν όλα τα θέματα της υγείας τους διεξοδικά μην αφήνοντας τίποτα στην τύχη.

Κοντά της η Ράνσικ έχει πάντα τον σύζυγό της Μπιλ (Bill) ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να τη στηρίξει 100%. "Ο Μπιλ μου είπε: 'δεν με νοιάζει καθόλου το αισθητικό αποτέλεσμα. Απλά θέλω να σε έχω δίπλα μου τα επόμενα 50 χρόνια. Σε χρειάζομαι υγιή. Σε χρειάζομαι ως σύζυγό μου. Σε χρειάζομαι ως μητέρα των παιδιών μας'", αποκάλυψε με συγκίνηση η Τζουλιάνα. Η εγχείρηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα.

Ζωή Κίττα