Σπάει τη σιωπή του ο ελεύθερος πια LAKης Γαβαλάς

05.12.2011
Μετά την είδηση που έσκασε σαν βόμβα στα αυτάκια μας, για τον Fab Λάκη Γαβαλά και τις οφειλές του προς το Δημόσιο ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ,

Μετά την είδηση που έσκασε σαν βόμβα στα αυτάκια μας, για τον Fab Λάκη Γαβαλά και τις οφειλές του προς το Δημόσιο ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ, τώρα ο Γαβαλάς αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και μιλάει στην κάμερα του "Πρωινό Mou" για την εταιρεία του αλλά και το "Fab5".

Έτσι λοιπόν, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς το μεσημέρι του Σαββάτου, που όσο να πεις τα βρήκε …σκούρα και πέρασε πολύ δύσκολα στο κτίριο της ΓΑΔΑ όπου είχε μεταφερθεί μετά τη σύλληψη του καθώς κρατήθηκε στον 7ο όροφο μαζί με "άκρως επικίνδυνους κακοποιούς" όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος του. Παρόλα αυτά ο Λάκης Γαβαλάς διατήρησε την ψυχραιμία του και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του. Βέβαια θα πρέπει να παρουσιάζεται τακτικά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Το βράδυ λοιπόν της Κυριακής ο επιχειρηματίας, παρακολούθησε την παράσταση της Ζωζώς Σαπουντζάκη και δήλωσε στην κάμερα του "Πρωινό Mou" : "Για πράγματα που είναι σε εξέλιξη δεν θέλω να σας πω τίποτα ακόμα. Υπάρχει η καλή και η κακή πλευρά των ανθρώπων. Υπάρχει η καλή και η κακή πλευρά των επιχειρηματιών. Εγώ θεωρώ ότι έχω διανύσει μια τεράστια καλή πλευρά της επαγγελματικής μου καριέρας.

Έχω φέρει το lifestyle στην Ελλάδα, έχω φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο να το κάνω. Ζω σε μια χώρα από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν έχω αλλάξει σαν στέλεχος την εταιρεία μου, αυτό ήμουν, είμαι και θα είμαι. Είχα μακροχρόνιους συνεργάτες. Τώρα, όποιος δεν μπόρεσε να τα βγάλει πέρα και επιδείνωσε μια κατάσταση που η Ελλάδα προκαλεί σε γενικές γραμμές- λόγω των συνθηκών που επικρατούν- αυτό είναι ένα θέμα που θα το δούμε στο μέλλον. Εγώ είμαι δυνατός και υγιής. Δεν είμαι Ελληνιστής, είμαι Έλληνας και παραμένω εδώ", είπε ο Λάκης σε μια εκ βαθέων δήλωση τόσο για τη χώρα του αλλά και για την εταιρεία του και όλα όσα αντιμετώπισε τελευταία.

Όσο για το "Fab5 ": "Είναι μια εκπομπή πολύ επιτυχημένη στο εξωτερικό και αυτό θέλουν να κάνουν και εδώ. Και τώρα κάποιες ψιλοίντριγκες που μπορεί κάτι να κάνουν για να κάνουν εντυπωσιασμούς, φτουράνε για πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Βεβαίως και συνεχίζονται οι εκπομπές. Έτσι κι αλλιώς, χωρίς εμένα η εκπομπή δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι. Αν δεν αλλάξεις τον παίχτη με την ενδυμασία του, δεν λέει τίποτα. Άρα λοιπόν, εγώ σας το εγγυώμαι, γιατί εγώ είμαι ο υπεύθυνος της εκπομπής-από τους μεγάλους υπεύθυνους δηλαδή- ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα".

Ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα της εκπομπής ως τώρα δεν είναι ούτε ο ίδιος: "Όχι ακριβώς με την έννοια αυτού που θέλαμε. Η θεαματικότητα είναι μεγάλη. Θα μπορούσε να είναι κάτι καλύτερο. Οι εποχές είναι δύσκολες και δεν τολμά κανείς να κάνει αλλαγές δύσκολες και εξεζητημένες. Θα προσπαθήσουμε εμείς οι πέντε να διασκεδάζουμε περισσότερο. Ίσως αυτό λείπει, ότι δεν το διασκεδάζουμε πάρα πολύ", είπε και ελάλησε ο αισιόδοξος πλέον –που γλίτωσε της φυλακής τα σίδερα για τώρα έστω- Λάκης!

Ελένη Αναστασάκη