Λάσκαρη: βάζει την κουλούρα με τον νέο της έρωτα;

05.12.2011
Η Εύα Λάσκαρη βρήκε επιτέλους το γαμπρό της καρδιάς της! Λοιπόν χρυσή μου θυμάσαι που λέγαμε ότι η Λάσκαρη παντρεύεται;

Η Εύα Λάσκαρη βρήκε επιτέλους το γαμπρό της καρδιάς της! Λοιπόν χρυσή μου θυμάσαι που λέγαμε ότι η Λάσκαρη παντρεύεται; Ε λοιπόν το κορίτσι όπως δήλωσε στην Espresso: "Ερωτεύτηκα τα πάντα επάνω του. Από τον τρόπο που με κοιτάει, που μου μιλάει και μου συμπεριφέρεται, είναι όλα τέλεια επάνω του. Με τραβάει ως άνθρωπος πάρα πολύ, ασχολείται με την μουσική και αυτό μου αρέσει. Είμαστε σε όλα ίδιοι. Βρήκα το άλλο μου μισό και πετάω στα σύννεφα",, και φυσικά δεν μιλάει για τον πρώην της τον ιστιοπλόο Δημήτρη Μπενάκη, αλλά για τον νυν τυχερό με το όνομα Κωνσταντίνος, γνωστός και ως D J Dino που είναι το νέο αμόρε της Εύας!

Και για του λόγου το αληθές: "Το έχουμε συζητήσει και σκεφτόμαστε μέσα στο 2012 να παντρευτούμε. Θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο, γιατί είμαστε παραδοσιακοί άνθρωποι και θέλω να είναι κοντά μου η οικογένειά μου, ως χριστιανοί ορθόδοξοι που είμαστε", δήλωσε το κορίτσι!

Και άραγε ίδρωσε καθόλου το αυτάκι τηςπου χώρισε με τον ιστιοπλόο; "Δεν με στενοχώρησε καθόλου. Για να χωρίσω, σημαίνει ότι ήταν κάτι το οποίο ήθελα. Είμαι μια χαρά και έχω συνεχίσει την ζωή μου", είπε η Εύα! Άντε με το καλό να ευχηθούμε εμείς!

Ελένη Αναστασάκη